Играещият в Италия Валери Божинов разказа интересни детайли за положението

...
Играещият в Италия Валери Божинов разказа интересни детайли за положението
Коментари Харесай

Божинов: В Италия няма жив човек по улиците

Играещият в Италия Валери Божинов описа забавни елементи за ситуацията в страната, откакто беше сложена под карантина поради разпространяването на ковид. Нападателят разяснява и възбраната за посещаване на почитатели по трибуните, като съпостави атмосферата на мач без аудитория с тази на другарски дуел.

„ От у дома на стадиона и назад, нямам различен избор. Ситуацията не е добра, само че съблюдаваме напътствията, които са ни дадени. Мисля, че италианците съблюдават заповедта. От нощес няма хора по улиците, ние футболистите имаме право единствено да вървим от у дома в базата и назад, най-вече можеш да си напазаруваш някои неща и това е “, разкри Божинов пред Дарик радио.

„ Да, в действителност има 13 мои съотборници, които са заболели. Не е ковид, просто някакъв вирус, с температура, само че за няколко дни се възвърнаха. Бяха изследвани и не беше ковид. Не бяха доста зле. Да, няма ги 2-3 седмици, само че не е толкоз зле ситуацията. Тренират към този момент, добре са, само че обстановката е неприятна, некомфортна сега “, удостоверява Валери информацията, че в Пескара има 13 заболели футболисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР