Игра на покер завърши с 12 шева на ануса за

...
Игра на покер завърши с 12 шева на ануса за
Коментари Харесай

Заради... заложен анус: Зашиха комарджия с 12 шева

Игра на покер приключи с 12 шева на ануса за буен комарджия. След като приключил всичките си пари, той заложил мъжката си чест, само че изгубил раздаването. Противникът му се възползвал от извоювания залог и се наложила намесата на хирург.

Историята беше разказана от отец Георги Фотакаиев от варненския храм „ Св. цар Борис ”, към който комарджията се обърнал за помощ, с цел да се пребори със зависимостта си към хазарта.

" Много е тежък кръстът на фамилиите към тези хора, тъй като в един миг излизат скрити
залози – оказват се без кола или със запор на парцел. Баща проигра всички пари от банковия влог на детето си, а брачната половинка му разбра след години, че в сметката липсват 15 хиляди лв.. 

Имал съм случай, при който дамата и детето бяха безусловно заложени. Там стана лека война с същински престрелки. За помощ към нас се е обръщал и човек, през ръцете на който са минали 5 млн. лв. и ги е изгубил в
хазартни игри ”.

Според наблюденията на отец Георги множеството от пристрастените комарджии имат положителни знания по математика и просветеност над междинната. Свещеникът разкритикува масираните рекламни акции на
хазартни игри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР