Ига Швьонтек за пореден път засвидетелства своята признателност към спортната

...
Ига Швьонтек за пореден път засвидетелства своята признателност към спортната
Коментари Харесай

Швьонтек подари уникални кецове на психоложката си


Ига Швьонтек за следващ път засвидетелства своята благодарност към спортната психоложка Дария Абрамович, която от няколко години е неизменима част от нейния екип. Още след първата си купа от Големия шлем – тази на Ролан Гарос през 2020, актуалната лидерка в ранглистата съобщи, че Абрамович е измежду хората, съдействали най-вече за триумфа, като точно това докара до все по-честата работа на тенисистки от WTA Тура със спортни психолози.

Този сезон несъмнено е най-силният в кариерата на Швьонтек досега, като тя още веднъж не пропусна да благодари на своята добра другарка. Този път обаче избра много по-необичаен метод да го стори.

Чрез няколко фотоси в Instagram Абрамович се похвали с неповторим подарък, изработен ѝ от трикратната шампионка от Големия шлем. Той съставлява специфичен чифт кецове, на който са изобразени всички купи, извоювани от Швьонтек през този сезон – Ролан Гарос, US Open, WTA 1000 шампионатите в Доха, Индиън Уелс, Маями и Рим и WTA 500 надпреврата в Щутгарт, както и специфичният трофей, който получава всяка тенисистка, изкачила се до №1 в ранглистата.

Напълно предстоящо, производителят е Asics – един от главните спонсори на Швьонтек, а върху една от обувките е изписано красноречивото обръщение „ Нямаше да се случи без теб “.

Тази седмица Швьонтек ще има опцията да усили сбирката си от титли. Тя ще взе участие на WTA 500 шампионата в Сан Диего, където още на осминафинала ще се изправи против друга „ мейджър “ шампионка в лицето на Елена Рибакина или Гарбине Мугуруса.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР