Идвайки във фитнес клуб, начинаещите се питат: кое е по-добро

...
Идвайки във фитнес клуб, начинаещите се питат: кое е по-добро
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да правите само кардио във фитнеса

Идвайки във фитнес клуб, начинаещите се питат: кое е по-добро за намаляване, кардио или силови тренировки? Може да наподобява, че прекарването на часове на бягаща пътека е най-хубавият метод да получите по-стройна фигура, а силовите тренировки са предопределени извънредно за тези, които желаят да имат изразителни мускули. Всъщност изборът надалеч не е явен.
Има три съществени варианти за това по какъв начин да употребявате извършения (сила или кардио), с цел да отслабнете и да засилите метаболизма си.
Правете единствено тези стратегии, които ви харесват повече. Отслабването при изолирани анаеробни (сила) или аеробни (кардио) типове натоварване, най-вероятно няма да работи, само че във всеки случай ще бъде от изгода за здравето.
Разпределете кардио и силови тренировки в разнообразни дни през седмицата. Добър метод за тези, които не могат да отделят доста време за спортуване едновременно.
В една подготовка комбинирайте кардио и мощ за намаляване - като най-хубавият вид.
Кардио тренировки за изгаряне на мазнини
Кардиото има най-хубав резултат върху сърдечно-съдовата система. В тази връзка даже не е нужно да избирате сред кардио или силови тренировки, преимуществата на първите за възстановяване на здравето са потвърдени от дълго време. Но резултатът от изгарянето на мазнини кардио натоварването дава единствено в случай че са изпълнени избрани условия.
Аеробните тренировки би трябвало да се удължават (от 30 минути) и да се правят с умерено движение с пулс от към 120-140 удара в минута.
Интензивните тренировки са най-ефективни, само че изискват физическа подготовка и не постоянно са положителни за по-пълни хора.
Въпреки че загубата на калории в една цялостна кардио сесия може да бъде по-висока, в сравнение с по време на силова подготовка, този развой стопира, когато сесията завърши. Това е главната разлика сред кардио и силовите тренировки във връзка с тяхната успеваемост при намаляване.
Силови тренировки и намаляване
Силовите тренировки се отличават с това, че „ микротравматизират “ мускулите и по този метод усилват енергийните разноски за тяхното възобновяване. Отслабвате още няколко часа, откакто приключите силовите тренировки. В допълнение, енергийните разноски в всекидневието се усилват, защото " поддържането " на развитите мускули изисква доста повече калории.
След като разберете по какъв начин работят кардио тренировките или силовите тренировки, е елементарно да се убедите, че идеалната подготовка за намаляване съчетава и двете.
Полезни препоръки за възстановяване на спортните Ви достижения
 Сексът изцяло замества фитнеса Сексът изцяло замества фитнеса
Учените потвърдиха, че сексът е по-добрата опция на физическите упражнния или визитите във фитнес залата, написа сп. Archives of S...
1. Следвайте режима си на пиянство на вода. Липсата на течност забавя метаболизма, а процесът на събаряне на килограми се забавя.
2. Колкото по-възрастни сте, толкоз по-умерена подготовка за мощ би трябвало да бъде във вашата стратегия, защото мастната маса интензивно измества мускулната маса с придвижване на възрастта.
3. Ако ви липсват силови тренировки, не забравяйте да се придържате към калориен недостиг. Яжте по-малко, в сравнение с харчите, фокусирайте се върху протеиновия съставен елемент в менюто (1,5-2 g протеин на кг телесно тегло) и намалете мазнините и въглехидратите.
4. Сменяйте набора от действия понякога, тъй че тялото да не свикне с подготвителния развой и резултатът " плато " по време на намаляване да не се задържа.
5.   Ако задачата ви е стройна, тонизирана фигура, не се измъчвайте от въпроса, силата или кардиото, просто изберете стратегии, които съчетават и двата типа натоварване.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР