Идващите избори ще покажат дали народът ще бъде спасен. Човек

...
Идващите избори ще покажат дали народът ще бъде спасен. Човек
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Обърнахме политиката на окопна война, Василев няма за какво да осъди Борисов

" Идващите избори ще покажат дали народът ще бъде избавен. Човек не би трябвало да усеща политиката единствено през тв приемника, а посредством джоба си и по улиците в града си. България има потребност от посока и отговорност ". Това съобщи пред Нова ТВ Томислав Дончев от ГЕРБ.

" За какво съглашателство да приказваме с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, откакто имахме единствено една къса среща. До там я докарахме, че когато водачи на партии си приказват обикновено, към този момент се трансформира в вест. Христо Гаджев и Делян Добрев пресметнаха, че сред 800 млн. и 1 милиарда евро са комисионните при търговията с оръжие за Украйна, само че ние се съмняваме, имаме това право. Асен Василев няма защо да осъди Бойко Борисов. Откакто държавното управление на Петков си потегли, дизелът и бензинът паднаха съвсем с 1 лев за литър. Аз надълбоко се колебая, че има и една записка при продажбата на оръжие от Пентагона. Нека Кирил Петков да донесе в студиото идващия път фактура ", сподели още Дончев. 

" Правосъдната промяна и битката с корупцията са значими точки за ГЕРБ. Понякога посоката е добра, заглавието - също, само че наличието е неприятно. Ние подкрепихме текста, който беше препоръчан, с цел да покажем, че имаме воля. Можеше да се одобри още тази седмица, само че нямаше задоволително депутати. Аз не се записах, тъй като се огледах и търсих Христо Иванов и Кирил Петков, само че ги нямаше ", добави зам.-председателят на ГЕРБ.

" Превърнахме политиката във окопна война сред партиите, а смисълът е да се търси механизмът на обединяването. Много е рано да приказваме какво ще се случи на изборите. Мисля, че ще сме първа политическа мощ и разчитаме на доверието на хората. С този звук в залата, даже някой да има 115 депутати, няма да се получи нищо. Зад всеки в Народното събрание стоят хора и те надали са го изпратили, с цел да се накара на някого другиго. Моите почетения към българските социалисти, само че имаме доста тежки разлики. Трябва обаче да се допитаме до структурите. Ако отговорят с " да ", не значи мандат за коалиция, а за диалози ", разяснява Дончев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР