Идва късната есен, а после и зимата, ала това не

...
Идва късната есен, а после и зимата, ала това не
Коментари Харесай

Запова сезонът на червените каубойки

Идва късната есен, а след това и зимата, но това не значи, че дамите би трябвало да спрат да бъдат секси през този сезон. Дори през студените дни има основни трендове в модата, които да ти покажат по какъв начин да изглеждаш добре и да се чувстваш неотразима, споделят дизайнерите, написа " Марица ".

Представяме ви осем фешън трендове от Париж, които ще бъдат част от дрешника през есенно-зимния сезон.

Тази година на респект е не просто аленото, а наситеното, искрящото алено. Дизайнерите залагат на женствеността в цялото й великолепие.

Ретро кожени палта също са на мода. Миналата година животинският пух не бе настоящ, само че тази есен тъкмо той е акцент във връхните дрехи. Без доста аксесоари, просто пух.

Блясък и единствено искра е новата наклонност при обувките. Спомнете си за моделите на Риана и ще се почувствате като звезда!

Каубойските облекла още веднъж са на мода. Но този път са отвън всевъзможни граници. Ботуши със стоманени подметки, кожени жилетки, принтове, сходни на кравешки кожи, и доста кактуси.

Когато си визиите каре, в главата ви по-скоро излиза обликът на грънч стила от 90-те години, само че този сезон не то ще залее витрините.

Тази есен високите викториански яки са на мода. Те придвижват елегантния тип и строгото лъчение на епохата, като акцентират шията.

Да се облечем уместно и за работа, може да се окаже сложна задача, изключително когато на открито температурите стартират да падат. Има обаче доста способи, с които да изглеждаме професионално, без това да жертва удобството ни.

Корпоративният дрескод постоянно е доста по-строг от ежедневния контур, само че с верните комбинации всичко е допустимо.

Вдъхновение можем да почерпим от Виктория Бекъм и нейния обемен пуловер с поло яка, или от Мери-Кейт Олсън с обемните й палта.

Ето още няколко хрумвания за вярно офис облекло през зимата.

Пуловер с поло яка елементарно се комбинира със строгите панталони и ни карат да изглеждаме добре. Желателно е да се спрете на естествени материи, а кашмирът ще внесе нотка на класа във визията ви.

Ако има нещо, което може да промени метода, по който изглеждаме, това несъмнено са аксесоарите. Вечната класика измежду цветовете е дръзкото алено, което даже и единствена нотка задявка към силуета е задоволително.

Може да си мислите, че комбинацията от плетена пола с пуловер е единствено за уикенда, само че това е безспорен мит. Ако подберете добре горната и долната част, ще бъдете повече от съответно и професионално облечени в офиса.

Палтото е най-задължителната част от зимното ни облекло. Защо да не го създадем една концепция по-интересно тогава? Заложете на смелите принтове, които могат да създадат чудеса с облеклата за службата!

Ако предпочитате да не акцентирате върху принтовете и цветовете за палто, а желаете да се придържате към класическите едноцветни разновидности, то тогава изберете различен акцент. Асиметричните дължини и играта с наслагване сама по себе си е изцяло задоволителна.

Една плетена шапка може да наподобява малко непрофесионално в работна сфера, само че в случай че не желаете да се откажете от обичания си топъл аксесоар - просто заменете модела. Спрете се на класическите форми на баретата и завършете работния си дрескод.

Ефектите с наслагване се постановиха като съществени през лятото, а в този момент не престават да държат челните места в класациите за трендове и този сезон. Не се тормозете да сложите рокля върху панталон - ще останете удовлетворени от резултата!
 Запова сезонът на алените каубойки
 Запова сезонът на алените каубойки
 Запова сезонът на алените каубойки
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР