Идва декември, а с него и коледното настроение, което беше

...
Идва декември, а с него и коледното настроение, което беше
Коментари Харесай

6 неща, които можем да правим през декември

Идва декември, а с него и коледното въодушевление, което беше почнало да се прокрадва още след Хелоуин, ни превзема напълно. Вече никой не може да ни каже, че е прекомерно рано да сложим украсата (в целия й блясък) или да носим, топлите шапки с пайети и стърчащи еленски рогца. Всеки сезон си има своя сексапил, по тази причина вместо да мръзнем, смръщени по спирките, ето с какво можем да посрещнем най-студеното, само че и най-вълшебното време от годината

Коледната декорация



Ако не сме я поставили до момента, моментът изрично настъпи. Време е домът ни да засвети с премигващите цветове на коледните лампички и отблясъците на лъскавите гирлянди. Шопингът за играчки (за елхата и за под елхата) сигурно не е подранил – тези фигури на еленчета и Дядо Коледа ни изкушават вече няколко седмици. 

Зимните питиета



Тофи карамел латето ни чака към този момент. Горещият шоколад също. С греяно вино пък ще разпускаме вечер – на топло вкъщи или в обичаното ни заведение с компанията. Зимата е сезон на уюта, само че и на следработните срещи с обичаните хора. И ако през топлите месеци висим по летните градини, то през зимата човек не може да ни изкара от уютните ресторантчета по закътаните улички на града. 

Какво още?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР