Идрис Елба, който според мнозина беше най-подходящият актьор за ролята

...
Идрис Елба, който според мнозина беше най-подходящият актьор за ролята
Коментари Харесай

Идрис Елба за COVID-19: Отрази ми се повече емоционално, отколкото физически

Идрис Елба, който съгласно мнозина беше най-подходящият артист за ролята на Джеймс Бонд в идващите филми, след напускането на Даниел Крейг, е едно от огромните имена в Холивуд, които се заразиха с COVID-19 напролет. В изявление за списание “Radio Times” артистът показа, че заболяването не му се е отразила толкоз физически, колкото прочувствено.
Идрис Елба няма да бъде идващият Джеймс Бонд Международната компания за залози „ Корал ” спря да приема такива за кой артист ще изиграе паметния разузнавач, като по този метод импровизирано разгласи, че ролята ще е за Том Хидълстийн
Макар да не е имал признаци, артистът си е направил тест и е открил, че е инфектиран с новия вирус, който лиши живота на повече от половин милион души. Идрис и брачната половинка му незабавно са се изолирали, само че тежките признаци, описвани от някои от останалите заболели, по този начин и не са ги застигнали. Двамата са прекарали заболяването доста леко и въпреки всичко тя е имала отражение върху живота им.

Идрис Елба със брачната половинка си Снимка: Getty Images

“Емоционално ми се отрази доста зле, тъй като по това време не се знаеше съвсем нищо за вируса”, показа той. “Изпитвах непрекъсната потребност да приказвам за това, точно тъй като беше толкоз огромна незнайна. Така че резултатът върху мен и жена ми беше доста травматичен.”
Идрис Елба след позитивния тест за COVID-19: Стойте си у дома, в този момент е време за взаимност „ Добре съм “, увери почитателите си английският артист във видеообръщание Нова тайна доктрина за COVID-19 разгневи Идрис Елба Според консуматори онлайн известни персони получавали възнаграждение, с цел да кажат, че са заболели
След като се разболя, Идрис Елба съобщи, че съгласно него би трябвало да се наложи наложителна изолираност, с цел да се прекъсне вирусът. И в действителност, малко по-късно съвсем в целия свят беше наложена такава изолираност.

Неотдавна артистът си навлече много рецензии, откакто показа концепцията си всяка година да се прави по една седмица карантина, с цел да се напомнят събитията от 2020 година След отрицателната реакция към думите му, той побърза да се извини.

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете за конфликта на други известни персони с COVID-19:
Том Ханкс показа какво е претърпял, откакто се болести с ковид Големият артист и брачната половинка му бяха едни от първите звезди, които се разболяха Певицата Пинк показа: Коронавирусът беше най-страшното нещо в живота ми Пинк и синът ѝ се заразиха с COVID-19 и изкараха заболяването тежко

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР