Идеята за филм, посветен на антигерой, популярен колкото Венъм, и

...
Идеята за филм, посветен на антигерой, популярен колкото Венъм, и
Коментари Харесай

Том Харди снижи критерия за Венъм

Идеята за филм, отдаден на антигерой, известен колкото Венъм, и с Том Харди в основната роля, развълнува значително киномани по света.

Особено тези, които изпитват необикновен афинитет към комиксовите персонажи. Когато с кино лентата се е заела пък компания от ранга на Marvel, потвърдила се в случай че не в друго, в производството на тематични супергеройски продукции, то резултатът – чакахме – да е повече от позитивен. Уви.

Том Харди, който ни очарова в „ Лудият Макс: Пътят на яростта “, „ Дюнкерк “ и „ Табу “ тук не съумява да надскочи потенциала на сюжета..., който провокира прозявка още от първите подиуми и по този начин чак до финалните надписи. Екшънът е търпим. Ако сте запалени фанатици на тематика адреналин обаче не очаквайте чудеса от смелост. Учудващо е, че даже в областта на образните резултати не виждаме нещо фундаментално положително във „ Венъм “.

Положително е присъединяване и на Мишел Уилямс, и Уди Харелсън, които за жалост още веднъж попадат в същия капан като Харди. Още по-шокиращо е, че Marvel възнамерява да реализира още два кино лентата под същата щампа, за които екранният кореспондент Еди Брок и Венъм към този момент е подписал контракт.

С бюджет от 100 милиона $, надяваме се продуцентите първо да създадат сериозен обзор на цифрите в боксофиса, преди да пристъпят към осъществяване на тези си проекти. А прогнозите – поради паралелната премиера на „ Роди се звезда “ и качеството на „ Венъм “, не са изключително обнадеждаващи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР