Идеята била ГЕРБ да се изчисти и в бъдеще да

...
Идеята била ГЕРБ да се изчисти и в бъдеще да
Коментари Харесай

Бил ли е Томислав Дончев в US-посолството и смяната на Борисов ли е обсъждал?

Идеята била ГЕРБ да се почисти и в бъдеще да може да претендира за присъединяване в политически обединения.

 

Борисов и всички, свързани с реализацията на Руски/Турски поток, който напълно обслужва ползите на Кремъл и даде опция на Путин да реализира нахлуването в Украйна, никога не трябвало да остават в партията.

Слуховете за това посещаване укрепват упованията на кръгове в ГЕРБ, че Дончев ще поеме управлението на партията, а Борисов ще получи благодарности и статут на почетен ръководител.

 

Томислав Дончев от дълго време се спряга като подобаващ за правоприемник на Борисов в партията. Той има топли връзки с кръга към Сорос в България още от 2000 година, когато става основен секретар на Клуб " Отворено общество " - Габрово. След това до 2007 година работи като програмен шеф в Институт " Отворено общество ", и управлява звеното за подготовка и ръководство на планове по европейски стратегии.
Борисов го взема оттова и го прави претендент от ГЕРБ за кмет на Габрово, какъвто той става след изборите по това време. После отново Борисов, по съвет на кръга Сорос го прави министър още в първия си кабинет.

 

В момента Дончев играе основна роля в ГЕРБ, а Даниел Митов, който бе доста деен в предходната предизборна акция, е изтикан на втори проект.

 

Отрицателни настроения се натрупат в партията и против Йорданка Фандъкова. Според мнозина като кмет на София тя непрекъснато прави гафове и поддръжниците на ГЕРБ в столицата се топят с висока скорост. Тежки упреци се сипят върху нея и за ремонта на жълтите павета пред Народното събрание, който се оказва прекомерно фалшив, а обясненията й вместо да успокоят – нервират още повече жителите. Това се отразява на цялата партия, тъй като хората отъждествяват Фандъкова с Борисов и ГЕРБ.

 

Това са единствено част от аргументите да бъде спряган Томислав Дончев като нов водач. Според източниците ни, в скоро време ще има трагична развръзка на върха в ГЕРБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР