Идеите за промени в Конституцията се обсъждали в редиците на

...
Идеите за промени в Конституцията се обсъждали в редиците на
Коментари Харесай

Новата опорка на ГЕРБ: Промените в Конституцията мислени от години


Идеите за промени в Конституцията се обсъждали в редиците на ГЕРБ и в държавното управление от много време, даже от години. Тази теза прокараха сутринтаключови министри от кабинета, гостуващи в утринните блокове на малките екрани и радиа.

Вицепремиерът Томислав Дончев сподели пред БиТиВи, че тематиката била обсъждана още преди 5 години, само че чак в този момент концепциите се появили. Защото в този момент „ явно има потребност “, сподели още той. Дончев изясни, че той взел участие в няколко диалога и отхвърли предлагането на Борисов от през вчерашния ден да е някаква импровизация от последните няколко седмими.

който не един път е стартирал тезата, че държавното управление е направило доста неточности и че би трябвало да послуша хората. Той даже разгласи вид, в който кабинетът подава оставка в края на септември. На идващия ден обаче, след съдружен съвет, от ВМРОи НФСБ изрично оповестиха, че държавното управление остава и че версията на Дончев даже не била обсъждана.

Подобни неща споделя в изявление за „ 24 часа “ правосъдният министър Данаил Кирилов. Той твърди, че ГЕРБ към този момент имат подготвен текст на Конституцията. В него били включени всички оферти, показани от Бойко Борисов през вчерашния ден. Работата по правенето на този план е почнала още през 2014 година и в нея сме взели участие всички адвокати от ГЕРБ, горделив е Кирилов.

сподели пък Нтв външният министър Екатерина Захариева. Тя

бе тезата на

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР