И вторникът ще остане с по-ниски температури от обичайните за

...
И вторникът ще остане с по-ниски температури от обичайните за
Коментари Харесай

Валежи и гръмотевици и във вторник, времето остава хладно

И вторникът ще остане с по-ниски температури от нормалните за края на август, сочи прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология п.
През нощта облачността ще е забележителна, тук-там - с валежи от дъжд. Утре ще е с променлива облачност, на обособени места, основно в западната половина на страната, ще има превалявания от дъжд, след обяд съпроводени с гръмотевици.
Ще духа сдържан северозападен, в Източна България - и краткотрайно мощен северен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 26 и 31 градуса, за София - 26.
Над Черноморието облачността ще е променлива и на обособени места в утринните часове кратковременно ще превали. Ще духа сдържан, в южните региони - и краткотрайно мощен, северен вятър.
Максималните температури ще са сред 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
В планините облачността ще е по-често забележителна, тук-там - с превалявания от дъжд. Привечер облачността ще се раздра и намалее. Ще духа сдържан, в Родопите - и краткотрайно мощен, североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, на 2000 метра - към 14 градуса.
В сряда и в четвъртък ще има повече слънчеви часове, само че след обяд на обособени места, основно в планините, ще превали временен дъжд, с по-голяма възможност - през първия ден.
Северозападният вятър последователно ще отслабне, единствено в източните региони ще остане сдържан, към този момент от север-североизток. Ще стартира покачване на дневните температури и оптималните в четвъртък ще са сред 28 и 33 градуса.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР