И втората жалба на украинската тенисистка Даяна Ястремска за сваляне

...
И втората жалба на украинската тенисистка Даяна Ястремска за сваляне
Коментари Харесай

Отхвърлиха и втората жалба на Ястремска

И втората тъжба на украинската тенисистка Даяна Ястремска за събаряне краткотрайната възбрана заради допинг бе отхвърлена от президента на Независимия арбитражен съд, оповестиха от Международната федерация по тенис (ITF) в свое изказване.

20-годишната състезателка бе осъдена през януари, откакто Международната антидопингова организация (УАДА) откри неразрешена субстанция в нейна извънсъстезателна проба от урина. ITF отхвърли по-ранната тъжба на Ястремска за повдигане на възбраната, което провокира международната номер 31 да се обърне към Спортния трибунал (КАС), който отхвърли обжалването й през февруари. Това решение не разреши на украинката да взе участие на Откритото състезание на Австралия, откакто тенисистката бе пътувала до страната с вярата, че наказването й ще бъде свалено.

Ястремска даде своята проба от урина през ноември и лаборатория на УАДА в Монреал откри съществуването на местеролон метаболит – анаболен сътрудник от листата със неразрешени субстанции. Тя отхвърли използването на субстанцията за възстановяване представянето и сподели, че позитивният тест е вследствие на „ заразяване “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР