И вчерашните събития и предишните със записите на разговори, показват,

...
И вчерашните събития и предишните със записите на разговори, показват,
Коментари Харесай

Нинова за скандала Борисов - Радев: Вицове няма да коментирам

И вчерашните събития и предходните със записите на диалози, демонстрират, че това не е европейската, развита стопански и с ред и правила страна. Те са единствено доказателство на това, което споделяме. България има потребност от смяна и тя е допустима. Работим за това. Това сподели пред Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Тя разяснява обвиняването на премиера Бойко Борисов, че президентът Румен Радев го следи с дрон с думите: " Вицове не бих желала да разясня и да не си губим времето за коментар на това. Нито е наша работа,нито имам полза, нито каквото и да е в този проблем ни занимава. "
Коментира обаче аудиозаписа, на който се допуска, че е премиера, който наскърбява Цвета Караянчева: " Искам да кажа нещо не като политик. Първата ми импулсивна реакция беше като жена,не като политик.Имаме достолепие и би трябвало да си го пазим, Нито сме мисирки, нито това, което твърди премиера. Гледаме деца, работим, имаме чест и достолепие, сподели тя на българските деца. "
По думите й Борисов може да бъде свален с политика и опция, не със кавги и компромати.
Бойко Борисов упрекна Румен Радев, че го следи с дрон
Вярва ли политическият водач на Васил Божков? " Не имаме вяра, само че желаеме отговори от другата срана. Предложихме анкетна комисия, чакаме да има следствие, само че към този момент това не се случва. ", отговори тя.
" Задкулисието, ръководството на страната от други структури. Нашето обвиняване е, че Борисов съобщи ръководството на България на задкулисието, значи е част от него. ", разяснява тя.
Радев на посещаване в Перник и Кресна на следващия ден, ще отговори ли на Борисов?
От ГЕРБ обаче отвръщат, че точно тя е лицето на тази паралелна страна. Какво отговори Нинова:
" Опозицията не може да направи паралелна страна. Тя е във властта, тъй като там се разпределят ресурсите. Обвинението е несъстоятелно.. Опитваме се посредством политиката, която предлагаме да градим доверие в Българска социалистическа партия. Оценката ще я даде и партията на 12 септември. "
Българска социалистическа партия е подготвена за предварителни избори, сподели Нинова. " Да, имаме решение на груповите ни органи, че желаеме оставката на държавното управление и освен. Смисълът не е ние да седнем на мястото им, а да се трансформират секторните политики, което е доста огромна и амбициозна задача. Търсим съдружници, тъй като сами не можем.Последните седмици се срещаме с доста организации център – ляво и срещаме, тъй като последните седмици демонстрират, че смяната към този момент е наложителна. ", добави тя.
Критиките и битката в Българска социалистическа партия против Корнелия Нинова и отразяването й в медиите: Това е като за какво си със шапка и за какво не си. Каквото и да реши груповия орган на Българска социалистическа партия постоянно аз съм или неодобрена, или осигурила вота, разяснява тя.
Очаквайте детайлности
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР