И вътрешнопартийната опозиция в БСП разкритикува лидера Корнелия Нинова за

...
И вътрешнопартийната опозиция в БСП разкритикува лидера Корнелия Нинова за
Коментари Харесай

И вътрешната опозиция в БСП нападна Нинова за слабия вот на недоверие

И вътрешнопартийната съпротива в Българска социалистическа партия разкритикува водача Корнелия Нинова за едва квалифицирания избор на съмнение към държавното управление по тематиката за вътрешната сигурност.

Пред Би Ти Ви някогашният народен представител Атанас Мерджанов, който е считан за непосредствен до някогашния водач и някогашен вътрешен министър Михаил Миков,, че тематиката не е била добре подбрана, а специалистите в партията не били потърсени.

Мерджанов не е депутат, тъй като не беше включен в депутатските листите поради правилото на Нинова да няма депутати със стаж, по-голям от 12 година

Той посочи, че за първи път дебатите по вота са траяли по-малко от два часа и е останало неоползотворено от опозицията време. Според него решението за внасянето на вота е било преждевременно и отдалечава парламентарната група на Българска социалистическа партия от стремежи и одобрен жанр, постиган в годините.

" Напоследък стилът на управлението на Нинова много озадачава и е много недопустим, защото се пренебрегва ролята на Националния съвет След президентските избори аз до този миг не виждам обединителни дейности във връзка с партията, не виждам безапелационни дейности във връзка с правенето на политика вътре в партията. По този метод не можем да вървим към събаряне на държавното управление ", сподели Мерджанов.

Това е вторият избор на съмнение към кабинета " Борисов 3 ", импортиран от социалистите. Първият беше през януари - при започване на европредседателството, а вторият - в края му. При последния избор Българска социалистическа партия беше подкрепена от Движение за права и свободи, само че двете групи събраха 104 гласа " за " при нужни за триумф 121.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР