И въпреки това ни обожават: тези неща никога не биха

...
И въпреки това ни обожават: тези неща никога не биха
Коментари Харесай

9 навика на жените, които мъжете не разбират

И все пак ни обожават: тези неща в никакъв случай не биха минали през мозъка на мъжете!

Има неща, които отличават дамите и поради които мъжете им се възхищават: те могат по едно и също време да приказват и да правят всякаква друга работа,  раждат деца и показват организаторски качества. Но следните 10 навика просто не се побират в главата на мъжа:

1. Дамските им чанти постоянно са препълнени

Това в действителност е по този начин, само че за какво ли? Ако човек желае да е квалифициран за всичко и в същото време да наподобява допустимо най-добре, някои неща са напряко незаменими! Очна линия, серпантина, пудра, хартиени кърпички, слушалки за уши, портмонето и смарт телефонът, огледалце, тефтерче, писалка, ключовете от вкъщи, ключът от колата, МР-тройката, електронният читател (или книгата), дезодорант, дъвка, крем за ръце, конец за зъби, таблетки против главоболие, анкерпласт… Бъдете почтени: по какъв начин мъжете въобще оцеляват без тези жизненоважни движимости? 

2. Харесват селфита

Всеки ден изразходват доста време, с цел да наподобяват добре. Срамота, в случай че тази хубост не бъде увековечена, нали? И откакто най-сетне (след опит № 15) е останала удовлетворена от външния си тип, селфито обезателно би трябвало да бъде качето във Facebook.

3. Обичат да седят в кафенета

Разбира се, нищо не им коства да си създадат кафе и вкъщи, само че в кафенето горещата напитка несъмнено има друг усет. Само там те обслужва приветлив сервитьор, можеш да наблюдаваш останалите клиенти и сама да се покажеш с нова прическа или красива дреха. За предпочитане е дамите, които обичат да флиртуват, да посещават заведението сами. Иначе най-хубавата другарка ще им бъде конкуренция.

4. Любимите им обувки са балерините

Ако мъжете нахлузват все същите износени маратонки, когато излизат, то дамите умират за своите балерини. Те са небрежно-елегантни и подхождат както на поли, по този начин и на панталони. През деня могат да се носят в офиса, а вечер в ресторанта. Освен това са комфортни, лесни за обуване и събуване и излагат на показ красивото нежно краче на дамата. Как освен това състояние да не са обичаните й обувки?!

5. Нанасят туш на миглите си с отворена уста

Наистина нямате изключително образован тип, до момента в който правите процедурата, само че за „ шарановия взор “ при нанасяне на спиралата има основателна причина: лицевите мускули са толкоз преносими, че разрешават най-различни мимики, само че е мъчно да се провиснал по команда в избрана област (например околоочната). Отварянето на устата автоматично  опъва  мускулите към очите, уголемява ги доста и улеснява нанасянето на туша. Освен това е извънредно неестествено да се обработва окото с непознато тяло, по тази причина несъзнателно се напрягаме. А че устата и езикът мърдат по необикновен метод при мощна централизация, е известно на всички.

Очаквайте продължението по-късно денем.

С комизъм за женските особености ТУК.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР