И тази седмица започваме с доза качествено кино в рамките

...
И тази седмица започваме с доза качествено кино в рамките
Коментари Харесай

Българският хит Мълчанието на сестра ми на Киномания днес

И тази седмица започваме с доза качествено кино в границите на Киномания в Пловдив. От 18.30 часа можете да гледате кино лентата на Киран Коларов “Мълчанието на сестра ми ” с Ованес Торосян, Деян Донков и други. Трагикомични история за едно семейство, изоставено от бащата. Единствена диря от него е фамозната му сбирка от нощни пеперуди – “свидетелство ” за безбройните женски сърца, които е покорил. Унизена от измяната на мъжа си, Виена се пробва да предотврати разпада на семейството... С налудничавото си държание желае да възцари честен ред и дисциплинираност измежду децата си. След трагични инциденти, сломената майка подхваща обезверен ход…

В 20.45 часа можете да се насладите на френския “Вижте по какъв начин танцуваме ”. С превъзходен кастинг, който включва млади очаквания на френското кино и звезди от ранга на Шарлот Рамплинг и Карол Буке, комикът Мишел Блан снима продължение на комедията си от 2002 година “Целунете който желаете ”. “Вижте по какъв начин танцуваме ” се занимава с разнообразни тематики, някои лековати, други по-сериозни, и ни среща с няколко персонажи, чиито житейски пътища се пресичат. Надникваме в един микрокосмос от парижкия живот. Отделните истории са снимани съвсем като скечове, хуморът е в обилие, а сюжетът дава обещание някои непредвидени обрати, до момента в който гледате един филм „ сред другари “.

Поради огромния интерес е планувана изключителна прожекция на “Ван Гог: Пред портите на вечността ” в четвъртък (29.11) от 20.30 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР