И тази седмица ви предлагаме блестящите коментари на лорд Евгени

...
И тази седмица ви предлагаме блестящите коментари на лорд Евгени
Коментари Харесай

Лорд Минчев отново в действие! Попиля Маги Желязкова и Ники Илиев, а Галин буквално го изравни със земята

И тази седмица ви предлагаме блестящите мнения на лорд Евгени Минчев за стилните гафове на известните персони у нас. Разбира се, за рубриката му в " Телеграф ". МАГИ ГУБИ СВЕЖАТА СИ ВИЗИЯ

Коментаторка в На кафе и булка Маги Сидеров евентуално е наказана да носи облекла, предложени от другиго. Защото по какъв начин става по този начин, че лъчезарно момиче като нея е опаковано като че ли суджук в тъмносиво и зелено. В това няма нищо секси, нищо съблазнително нито обаятелно, с което съм познавал дотук моделката. И ето, даже косите висят някак на верев, сгушени в очакване от тях да свият гнездо или прическа. В Сидеров липсва още яркият грим, което може да е начало на нова лицева идея, само че считам че това е форма на досада, предшестваща и потвърждаваща облеченото. Нали споделят, че брака разхубавявал, а тук момичето като че ли се връща от бракоразводна зала. Ако ми бъде разрешено да препоръчам, то дано Маги се отдаде на настоящите свежи тонове, циклама, гущерово зелено, даже топъл лимон, лайм и производните им.



НИКИ ИЛИЕВ ОБУТ В ИГЛУ

О, да. Мария Грънчарова е тръгнала по празненства, понесла един топ плат, който шивачката и несъмнено е продала като рокля. Тук, под взискателното счетоводство на времето са разказани извънредно неудачни кройки – един път в роклята и след това в ботушите, които прочувствено наподобяват на съд за чадъри в някое предверие. Коланът коли и беси в тази визия, която отвън хубостта на Мария е най-добре да бъде върната на създателя и. Орлин Павлов е смесил черно сако с тъмносин панталон и бели маратонки с бял тишърт- фешън изтощение, чиито патерици са само чара на изпълнителя. Бял мерцедес преследва в дрешника му и Ники Илиев, което споделям с горест и по адрес на блузата му- раздърпана и неудачна. Обувките- същинско иглу за стъпалата, са в цвята поради който се популяризират памперси по малкия екран.



ДИВНА ОБЛЕЧЕНА КАТО МАГНИТНА БУРЯ

Как забавно се е отразил престоя на близначките Алекс и Влади в Къщата на Вип брадър… Сякаш са взели от стените на най-прочутия дом цветове и материи, подобаващи единствено за обзавеждане само че не и за носене. Лявата близначка носи панталон с цвят на жаба а дясната близначка носи рокля с цвят на кюлотите на фрустриран гей. Лявата близначка носи каскет а дясната е пуснала косите си като в неудачна фризьорска задача. Крайната девойка в дясно носи дреха, която някои синоптици биха приели за смущаваща, тъй като тя не носи никаква информация за времето а единствено за бремето да бъде носена. Това е Дивна, по този начин дивна от време на време със своите хрумвания и решенията си да ги носи на обществено място.



БИЗНЕСДАМИ ЗАДАВАТ ЗИМНАТА МОДА

За своите 20 години в счетоводния бизнес, най-ярката му представителка Камелия Терзийска прави съществени фешън достижения. Ето и тук, в най-престижния частен лондонски клуб The Lansdowne, тя задава международната мода с прелестна дантелена рокля в алено. Умерената прическа издава задълбочени критерии по тематиката, израствали с времето и на уважавана бизнесдама. Адвокат Галина Петрова- вляво, също носи сантименталната естетика на съвремието, допряна от многото и потапяния в света на хубостта, който изпълва и обогатява. Бялата пелерина поддържа възприятието за въздушност, което блика от всеки подробност. Косите са фини и нежни.



ГАЛИН - ДОСТА ВЛЯВО ОТ СВЕТОВНАТА МОДА

Бях си дал обет за безмълвие по отношение на стилното държание на Галин, с вяра с времето той да добие класа и жанр. Днес обаче си давам обяд с моята коментарна разпищоленост, тъй като виждам ходеща рисунка върху учебен дувар- една постъпка, която ме отчайва и визира персонално. Изпълнителят демонстрира скромни естетически познания, съчетавайки татуировки с неразбираема дизайнерска симптоматика и състезателен екип, нашарен двойно повече от сън на наркоман. На черна основа проблясват щампи или бродерии с тип на скотски глави и крака, цяла една менажерия на стилното изтощение превзело бутиците и подиумите. Не е ли време Галин, за който наподобява външността е семпло театрално преимущество, да подбере подобаващи за фигурата и развиването си облекло. Защото облекла като тази тук дават отговор на манталитета на друга прослойка подрастващи, с която не желая да свързвам младия господин.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР