И тази година традицията повелява – февруари е месецът на

...
И тази година традицията повелява – февруари е месецът на
Коментари Харесай

10 любовни писма носят награди: Ели Лапкова

И тази година традицията повелява – февруари е месецът на любовта. А създатели на любовните текстове през 2021 година сте самите вие.

Ние ви подаряваме естрада да поздравите своя любим/любима на страниците на уеб страницата ни в писмо, което персонално и сърдечно сте сътворили.

Любов, умножена по 10. Истински усеща, събрани в лист от 1 до 10. С половинката си имате ваши смешки, обръщения, обичани места и прекарвания. Направете писмото същинско и ваше.

 Ели Лапкова

С мъжа ми сме родени в една година. Учили сме даже в един клас – от 1-ви клас. Той не е ученическата ми обич. Разбрахме, че се обичаме след много години, когато бяхме задоволително независими – помъдрели, пораснали. Той е огромната ми обич!

За страдание, умря ненадейно и ненадейно на 52 години. През всичките съвсем 28 години, в които бяхме женени, съм му писала няколко писма – не толкоз, тъй като ни е разделяло някакво разстояние, а повече по тази причина, че посредством тях по-лесно можех да изразя това, което напира в мен.

И в този момент не преставам да пиша, там, до незнайното, където е той, с тайната вяра, че по някакъв метод обичта ми стига това, което е той в този момент. Моята звездичка.

И когато през днешния ден, 2 години след гибелта му, пускайки радиото, то стартира да върти станциите и спря, инцидентно или не, на станция, която излъчваше нашата обичана ария, написах ново писмо:

Ще те диря и ще те намирам

❤ Ще те откривам в първите утринни лъчи, прокрадващи се сред спуснатите завеси. Ще те откривам в миризмата на кафето рано заран и ще си припомням за нашите пържени филии.

❤ Ще слушам стъпките ти нощем в тъмнината на стаята. Ще те пипвам за ръка, унасяйки се в сън, и ще вървим напред по пътеките в планината. И ще знам, че отново вървиш до мен, хванал ме крепко с ръка, с цел да ме пазиш да не падна.

❤ Ще слушам позната и обичана мелодия и ще знам, че танцуваш тихо с мен.

❤ Ще те диря във всеки сезон и знам – ще те намирам. Ще те намирам в песента на пролетните птички, в мириса на горските цветя през лятото, в падащите листа през есента или в светлините на коледната елха през зимата.

❤ Ще те чувствам в полъха напразно, препускащ през косите ми. В мириса на инцидентно запалена към мен цигара.

❤ Ще те диря измежду хората. Внезапно ще ме сръчква облика на някой, който наподобява по нещо на теб.

❤ Ще те диря заран пред градината, когато ме изпращаше за новия работен ден.

❤ Ще те диря когато отново ме люлее някакъв проблем и знам, че би трябвало да се оправя, без да те слушам. Ще ми шепнеш безшумно да не се опасявам, наблюдавайки ме свита на дивана и търсеща разтуха в сълзите си.

❤ Ще те диря, когато с приятелите ни си спомняме щастливите ни моменти дружно.

❤ Ще те диря в усмивката и придвижванията на сина ни, у който откривам от ден на ден твои жестове и привички.

Ще се усмихвам, когато те чувствам. Ще се завия безшумно под одеялото и ще те притисна до сърцето си, да усетиш по какъв начин забавя ритъма си в дрямка.

Виждам те пред мен, до мен, зад мен, виждам те в фантазиите, в сънищата, в хоризонта.

Обещавам, ще те диря и ще те намирам, дори да не ми повярват. Защото знам, че си до мен и ме обичаш по този начин, както аз обичам теб.

твоето Слънце

  • Ели Лапкова получава Mystery Beauty Box със страхотни козметични артикули за мъже и дами от Premium Health Products, както и прелестна книга от издателство „ Сиела “.
Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР