И тази година музикалните награди на БГ радио разбуниха духовете

...
И тази година музикалните награди на БГ радио разбуниха духовете
Коментари Харесай

Наградите на БГ радио – поредният фарс в интерес на Саня Армутлиева и Вирджиния

И тази година музикалните награди на БГ радио разбуниха духовете и разгневиха меломаните.

Читател на HotArena, ни изпрати писмо, в което разказва своето и на музикалната колегия отвращение, към последната нагласена демонстрация, в която статуетки получават единствено изпълнителите на „ Вирджиния рекърдс “. Ето какво ни написа той - предлагаме ви цялостния текст, без редакторска интервенция.

Бг радио пробутват едни и същи реализатори всяка година , те не раздават награди за заслуги, а ги подаряват по интерес.
Интересно е, че номинираните са от една и съща музикална компания, само че с нито един цялостен или натрапен шлагер или клип. В една категория, едни и същи реализатори са номинирани по няколко пъти, нещо което не се случва на никое място по света.

В категорията „ Дебют “ да вземем за пример, отсъства името на поп сензацията Жоро, който има 4 видео клипа, а до дни ще пусне и пети. В същото време, безусловно незнайни артисти с по една ария са номинирани. Друг абсурд – Гери-Никол, която тази година направи шлагер и клип с над 30 милиона гледания, даже не беше фигурираше като предложение е предварителната селекция на радиото което е още по необичайно.

Певицата Диона, която има 2 шлагера през тази година и 4 издадени песни също не попадна в номинациите. Веси Бонева споделя ориста й, а издаде необикновен албум. Дамян Попов също е ощетен. Имената, които изброих са на все интензивно работещи актьори.
Интересен факт е също, че измежду номинираните попадат хора, които не са известни на публиката, в музикалните среди, а песните им в никакъв случай не са звучали в ефир.

Предлагам следващата година Бг радио да прекръсти премиите си на „ Вирджиния “ , по този начин най-малко ще бъдат по съответни. На събитието, на което бяха оповестени номинациите се видя неналичието на публицисти, а единствените реализатори, които участваха бяха хората на Саня Армутлиева от „ Вирджиния “. Защо ли?
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР