И тази година изборните книжа в столицата се събират в

...
И тази година изборните книжа в столицата се събират в
Коментари Харесай

Полина Витанова: Грешките в протоколите могат да бъдат отстранени на този етап

И тази година изборните бумаги в столицата се събират в " Арена Армеец ". За разлика от вота през 2015 този път предаването на документите мина умерено и при добра организация. Подробности за акцията през миналата нощ вижте в директното включване на Карина Караньотова от " Арена Армеец "

От ОИК съблюдаваха своето заричане и организацията по предаването на протоколите тази година беше доста по-добра спрямо 2015 година Няма недоволства на хора. В " Арена Армеец " би трябвало да бъдат предадени 1 600 протокола и да се отчетат досега 1/3 от тях са регистрирани.
Полина Витанова, ръководител на ОИК София: Преди да дойда бяха признати 607 секции на територията на нашата община. Те предават надлежно по три, а някои по четири протокола, тъй че това са към 1900 протокола. В момента на терен в пунктовете слизаше 743-ти номер. Смятаме, че на този стадий нещата вървят добре. Има много сбъркани протоколи още веднъж, тъй че това са неточности, които на този стадий са такива, които могат да бъдат отстранени.
Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР