И тази година холивудските актьори минаха по червения килим на

...
И тази година холивудските актьори минаха по червения килим на
Коментари Харесай

Фотогалерия: Послания от Червения килим на Оскарите

И тази година холивудските артисти минаха по аления килим на церемонията по връчването на премиите „ Оскар “ в цялостния си искра, подготвени да сграбчен статуетката и да се насладят на събитието.

Някои използваха заслужения момент популярност на сцената, с цел да поговорят за политика и естествени проблеми, а други избраха облеклото им да приказва вместо тях – с лилавия си костюм режисьорът Спайк Ли уважи паметта на починалия в края на януари емблематичен баскетболист Коби Брайънт, а ексцентричният артист Били Портър още веднъж се появи облечен в рокля, събирайки всички погледи. Натали Портман пък отдаде респект " на дамите, които не бяха приети за невероятната си работа през годината " като се появи с изящна рокля на дизайнерката Мария Грация Киури, върху която бяха избродирани имената на режисьорки, създали положителни филми през последните 12 месеца, само че останали отвън номинациите.

Разгледайте любопитната изложба, с цел да видите и част от останалите огромни звезди на премиите на Филмовата академия на Съединени американски щати!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР