И тази година безплатни летни занимания ще се провеждат в

...
И тази година безплатни летни занимания ще се провеждат в
Коментари Харесай

Интересни и безплатни занимания за варненските деца през лятото

И тази година безвъзмездни летни занимания ще се организират в детски градини, учебни заведения, центрове за поддръжка за личностно развиване и от неправителствени организации, оповестиха от дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна за Moreto.net.

За бъдещите първокласници в някой учебни заведения провеждат подготвителни занимания , а децата, които срещат компликации при усвояването на образователния материал, имат опция да работят в допълнение през лятото под управлението на педагози.

За лятната почивка са образувани и групи за разнородни занимания по ползи в региона на науката, изкуството и спорта: надпревари, викторини, кръжоци и други Повече информация може да бъде открита в уеб страниците на учебните заведения.

Наситена е и програмата на Общински детски комплекс - Варна, Обсерваторията и Центъра за кариерно насочване. Както всяка година деца и родители могат да разчитат на психична поддръжка от Общинския център за психична поддръжка през месеците юли и август.

Подробности за летните стратегии могат да бъдат открити на интернет страниците на просветителните институции и уеб страницата на Община Варна, графа „ Образование “.

ЦПЛР – Общински детски комплекс -

ЦПЛР – НАОП „ Николай Коперник “ -

ЦПЛР – Логопедичен център -

ЦПЛР – Център за кариерно насочване -

ЦПЛР – Център за специфични просветителни потребности -
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР