и съпругът й Станимир Ташев най- после заминаха на меден

...
и съпругът й Станимир Ташев най- после заминаха на меден
Коментари Харесай

Джулиана Гани запали мрежата с горещи снимки от медения си месец! Виж Тук:


и брачният партньор й Станимир Ташев най- след това отпътуваха на меден месец. Младоженците избраха Сейшелските острови за ваканцията си.

Силиконката безусловно залива обществените мрежи с горещи фрагменти от екзотичния им меден месец. Двамата отдъхват на един от най- красивите плажове в света – Ансе Лацио на остров Праслин.

Джулиана и Станимир подписаха брак тъкмо две седмици преди тя да влезе в къщата на „ Вип Брадър “. Затова отложиха медения месец за след излизането й от шоуто. Джулиана остана в къщата до финала и съумя да се класира на пето място.

Моделката и брачният партньор й възнамеряват да създадат втора женитба, този път по- огромна. Първата, преди Вип Брадър, била единствено за роднините им. А след шоуто решили да създадат още една. Тържеството ще се състои в ресторанта на началник Петров и сигурно ще участват и някои от съквартирантите на Джулиана.

Семейство Петканови няма по какъв начин да не са измежду гостите, защото силиконката им беше кума на телевизионната женитба. Със сигурност футболистът Даниел Златков и фамилията му също ще са измежду поканените.

На сватбата обаче е ясно, че няма да участва Енджи Касабие, с която Гани се смрази в дните преди финала. Мегз също е под въпрос, защото двете се сдобриха за малко. Но след това се изпокараха свиреп поради конкурс за хубост, проведен от моделката.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР