И Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република

...
И Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република
Коментари Харесай

Плевнелиев поиска оставката на шефа на ДАНС

И Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното изиска оставката на шефа на ДАНС Пламен Тончев. Това съобщи самият той пред БТВ.

Според него работата на службите ни за сигурност е " много противоречива ". Доколко ръководителят на ДАНС комфортно си поддава топката с " Възраждане " и вършат политически изявления, запита президентът в интервала 2012-2017.

Целта била да няма постоянно държавно управление, а Румен Радев да назначи нов длъжностен кабинет.

Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното съобщи, че е обезпокоен, че БПЦ към момента мълчи по случая за тримата съветски свещеници, обвиняване в шпионаж в интерес на Русия.

" Надявам се преди ротацията в кабинета да се извърши същинска промяна в сигурността ", сподели Плевнелиев и добави, че е сигурен, че ще има ротация в държавното управление " Денков-Габриел ". 

Правителството ще свърши доста повече работа, в сравнение с всички чакат и ще изкара до 2026 година, най-малко до президентските избори, предвижда той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР