И през тази пролет ще виждаме деним навсякъде и под

...
И през тази пролет ще виждаме деним навсякъде и под
Коментари Харесай

Оливия Уайлд, Бела Хадид и най-актуалните широки дънки този сезон

И през тази пролет ще виждаме деним на всички места и под разнообразни форми. Всеки сезон, когато решим да прибавим чифт нови дънки в дрешника си, обаче се появява алтернативата дали да изберем по-свободна кройка, или по-скоро да заложим на skinny модел. Знаменитостите и инфлуенсърите по време на Седмиците на модата, които се случиха през последния месец, ненапълно ни оказват помощ в този избор.

След като преди няколко месеца видяхме Бела Хадид и Каро Даур със сиви дънки с необятни крачоли, то преди дни с сходен модел се появи и актрисата Оливия Уайл в Париж. Всяко едно от тези девойки ни демонстрира друг метод за носене. От една страна имаме по-елегантния стайлинг, в който дънките са съчетани с бяла риза, черно сако и обувки на ток, а от друга – по-небрежния с бял топ, разкопчана риза и още веднъж по-елегантни обувки.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Емили Синдлев, едно от обичаните ни скандинавски девойки, пък показва по какъв начин можем да носим тези дънки през уикенда – с модерното кожено яке с по-обемен контур и с маратонки. Предимството на дънките с необятни крачоли е това, че прилягат на всички видове фигури и са насочна точка за съвременен тоалет, в който се усещаме добре. Така че може понякога да „ изневеряваме “ на класическия наследник деним, макар че той остава една от значителните бази на дрешника ни. Но пък малко многообразие в никакъв случай не е ненужно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР