И през тази година списание „Мениджър“ проведе най-престижния конкурс за

...
И през тази година списание „Мениджър“ проведе най-престижния конкурс за
Коментари Харесай

Различен поглед към света на бизнеса с „Мениджър на годината – ФИЛМЪТ“

И през тази година списание „ Мениджър “ организира най-престижния конкурс за висши мениджъри в България. „ Мениджър на годината “ се провежда от 2007 година и отличава бизнес водачите, които основават, ползват и утвърждават най-хубавите управнически практики, включващи спазването на високи етични стандарти и обществена отговорност.

За достиженията на бизнес ръководителите в страната е значимо да се знае повече от всеки път. Защото в днешните сложни времена са ни нужни мощни водачи, които да ни преведат през компликациите и да ни дадат персонален образец за това по какъв начин бихме могли да се оправим. Затова в годината на огромните промени и провокации списание „ Мениджър “ продуцира документален филм с присъединяване на финалистите и сътрудниците на състезанието. Водещ на кино лентата е волейболната легенда Владимир Николов, чиято задача е да събере националния тим по бизнес, формиран от десетимата финалисти в състезанието „ Мениджър на годината “ 2020.

Гледайте този филм, в който ще разберете, че приликите сред спорта и бизнеса са доста и думи като победа , проваляне , триумф , непримиримост , работа , тим , решения в точния миг , конкуренция , тактика значат едно и също и на бизнес, и на състезателен език.

„ Мениджър на годината – Филмът “ ще бъде излъчен на 29 ноември (неделя) от 16.00 часа по bTV . Телевизията е дълготраен медиен сътрудник на състезанието.

Информация за състезанието „ Мениджър на годината “

През 2020 година над 40 претендента от 14 водещи бранша на стопанската система подадоха документи за присъединяване в състезанието. 33 от тях минаха във втори кръг, от който бяха излъчени и 10-те финалисти.

Финалистите в конкуренцията са избрани посредством особено основана за състезанието методология, изпълнявана по традиция от консултантска компания „ Делойт България “. При оценката на участниците се регистрират както финансовите им достижения, по този начин и лидерските им качества посредством 360-градусови изявленията със чиновници и сътрудници. Приходите за 2019 година на ръководените от финалистите компании сумарно са близо 3,5 милиарда лв. , а общият брой чиновници, които обезпечават - 14 415 .

Акцент в „ Мениджър на годината “ са моралните критерии . Всеки кандидат за огромния приз е приел Етичния кодекс на състезанието. Документът обобщава полезностите, правилата и виновните практики, които основават просвета на честност и управляват бизнес държанието на претендентите за състезанието. С подписването му всеки управител заявява, че води бизнеса си почтено, транспарантно и ползва положителни управнически практики.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР