И през настоящата година жителите на Велико Търново ще получават

...
И през настоящата година жителите на Велико Търново ще получават
Коментари Харесай

Награди за великотърновци, ако събират разделно пластмаса

И през актуалната година жителите на Велико Търново ще получават награди, в случай че събират разделно пластмасови бутилки от питиета до 3 литра.

Всеки, който най-малко един път в месеца съобщи над 1 кг. от този вид боклуци, може да завоюва Gift Card на стойност 50 лв.. Наградите се афишират всеки месец на уеб страницата организацията, с която Община Велико Търново има контракт за разделно събиране и оползотворяване на отпадъците от цветните контейнери – „ Еко Партнърс България “:

Бутилките от пластмаса се предават на площадката за разделно събиране на боклуци на ул. „ Дълга лъка “ 9Б във Велико Търново, както и в мобилния пункт, който всяка седмица е в друг квартал на старопрестолния град. Графикът му е разгласен тук:.

Колкото повече са предадените пластмасови бутилки, толкоз по-голям е шансът за продобиване на премия. Повече информация за акцията – тук:.

„ Еко Партнърс България “ създаде и машина за трошене на стъклени опаковки и преработването им, като предлага безплатното й даване на заведения и други търговски обекти. В новата акция във Велико Търново към този момент са се присъединили известни марки като „ Щастливеца “, „ Бианко “, „ Калоянова цитадела “, Cybar и други Организацията обезпечава също извозването и преработването на натрошеното стъкло.

Компактните размери на машината подсигуряват улеснение за комерсиалните обекти, а натрошавайки празните бутилки, заведенията пестят място и по още един метод подсигуряват на посетителите си качеството на предлаганите артикули. Машината е сертифицирана за сигурност и е снабдена със актуален програмен продукт.

Повече информация – тук:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР