И преди сме били практични в избирането на подаръци, но

...
И преди сме били практични в избирането на подаръци, но
Коментари Харесай

27 идеи за красиви подаръци, които ще откриете в dm

И преди сме били практични в избирането на дарове, само че тази година като че ли ни кара да подходим още по-разумно. Затварянето на моловете и по-рядкото вървене по магазините предвид на сигурността ненапълно лимитират коледния шопинг, само че въпреки това, може би го улесняват. Лишаваме се от дълги опашки, от от време на време безредните решения, които взимаме в придвижване, за сметка на онлайн извършване на покупки и деликатно ревизиране на нещата, с които сме си намислили да изненадаме обичаните си хора.

Тук още веднъж се връщаме на практичността и по тази причина сме ви подготвили селекция от страхотни козметични артикули и комплекти, които ще откриете в дрогерии.

Момичетата постоянно са харесвали аромати, изключително когато вървят в композиция с лосион за тяло, декоративна козметика като палитра от сенки за очи или серпантина с молив, както и серия от артикули грижа за кожата или ароматна свещ. 



Момчетата пък постоянно ни затрудняват и по тази причина нееднократно сме намирали избавление в козметични комплекти още веднъж с аромати или грижа за кожата по време и след бръснене. А някои марки са подготвили цветни и занимателни изненади и за по-малките девойки и момчета .

Да, в има необикновено многообразие от обичани марки и в случай че знаем коя харесват околните ни, ще ни бъде още по-лесно да сложим нещо от нея в кошницата си.

А това към този момент може да се случи и напълно онлайн, а доставката до дома ви да дойде за не повече от час още в същия ден. Това е допустимо с помощта на приложението, където можем да избираме измежду многообразие от близо 2000 продукта от дрогерии dm, в това число и всичките им оферти за дарове, които са отделени в специфична секция. Услугата е налична освен в София, само че и в още 16 града в страната. Затова в случай че сте под карантина или предпочитате да пазарувате онлайн, това е доста добър и извънредно вид.



Само до 16.12 пък, до момента в който пазарувате (в някой от магазините или посредством ), можете да спечелите един от 50-те часовника GARMIN VIVOACTIVE® 4S. Достатъчно е сметката ви да бъде над 30 лева, да регистрирате касовия си бон и да го пазите до тегленето на томболата. Така, избирайки подарък за някого, може да се окаже, че ще получите и един за себе си!

 

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР