I once believed love would be (burnin' red) But it's

...
I once believed love would be (burnin' red) But it's
Коментари Харесай

Тейлър Суифт и златната й любов Джо Олуин


I once believed love would be (burnin' red)
But it's golden

Тайлър Суифт е изпълнителят, който ме " държеше за ръка " през всяка разлъка, всяка несподелена обич, всяка самозаблуда. Дискографията й (по някаква вселенска конспирация) рисува картината на личния ми любовен живот. Но и  разкрива изменящия се взор на изпълнителката , когато в миналото си мислеше, че любовта ще е огненочервена (препратка към песента Red от едноименния албум), само че тя се оказва златна... като слънчева светлина (Daylight от последния й албум – Lover). 
    View this post on Instagram           
A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Aug 22, 2019 at 9:02pm PDT

Какво стои зад тази смяна обаче? Или по-точно – кой? Нежното, уравновесено и зряло звучене на Lover неизбежно ни кара да любопитстваме за връзката й с артиста Джо Олуин , която изпълнителката ревниво пази " в загадка "... е, съвсем. Връзката им фактически е доста персонална, само че двамата въпреки всичко се появяват ръка за ръка по звездни събития. Разликата с предходните връзки на Тейлър, която не се свени да разкрие елементи от мъчителните си раздели, е в метода, по който и двамата пазят взаимоотношенията си от погледа на публиката .   

Изпълнителката разказва седмия си албум Lover като " любовно писмо към любовта " и не страни от препратки към любовната си история с Джо Олуин. От текстовете на песните й оставаме с чувството, че това фактически е нова глава в живота й , изпълнена с любов и споделеност. Феновете побързаха да " реконструират " хронологията на любовния й живот по жокерите, които Тейлър е вплела в песните си, само че и до момента не знаем детайлности за връзките й с английския артист. 

Слухове за годеж... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР