, и обединяват усилия в подкрепа на пострадалите от войната

...
, и обединяват усилия в подкрепа на пострадалите от войната
Коментари Харесай

„Заедно за Украйна“ – благотворителен концерт на БНР, БНТ и НТ "Иван Вазов"

, и сплотяват старания в поддръжка на потърпевшите от войната в Украйна. На 28 март от 19.00 часа в Народния спектакъл с благотворителен концерт ще покажем съпричастност към жертвите на войната.

В благотворителния концерт ще вземат присъединяване с диригент Антони Дончев и с диригент Любомира Александрова. Солисти ще са певицата и кларинетистът Борислав Йоцов, посетител ще е младата украинска певица Биляна Митева, студентка в НМА " Проф. Панчо Владигеров ". Гост-диригент ще е Любомир Денев – наследник. Програмата на благотворителния концерт " Заедно за Украйна " ще предложи музика на Добри Христов, Александър Бръзицов, Вили Казасян, Ангел Заберски – наследник, Фабиан Андре, Уилбър Шванд и Римски – Корсаков. На финала ще прозвучат изключителните " Сакрални концерти " на Дюк Елингтън в акомодацията на Джон Хойбай и Педерсън Педер.

Благотворителният концерт " Заедно за Украйна " ще бъде излъчен по всички национални и районни стратегии на Българското национално радио на 28 март, понеделник, от 19.00 часа и в ефира на БНТ1 на 3 април, неделя от 21.00 часа.

Събраните средства от къс номер 1466 (на стойност 1 лева.), дарения на място или по банковата сметка на ще бъдат предоставени на потърпевшите от войната.

Банкова сметка:

БЪЛГАРСКИ ЧЕРВЕН КРЪСТ

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АДBG23UNCR76301077778563UNCRBGSF

(За потърпевшите от спора в Украйна)

Може да дарите и през страницата на БЧК.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР