И Некер – „домашният” остров на световноизвестния предприемач и милиардер

...
И Некер – „домашният” остров на световноизвестния предприемач и милиардер
Коментари Харесай

„Ирма” разруши и острова на милиардера Ричард Брансън

И Некер – „ домашният” остров на световноизвестния бизнесмен и милиардер сър Ричард Брансън , пострада съществено от урагана „ Ирма”.

Брансън живее от години на този остров, който е част от 50-ината Британски вирджински острови и който при естествени условия наподобява като райско кътче с големи плажове и спокойни сини води.

Островите са самостоятелна част от Англия, само че техен държавен глава е кралицата.

„ Ирма” взе пет жертви на Британските вирджински острови и техният министър председател Орландо Смит изиска дълготрайна помощ от Лондон.

Усетихме цялостната мощност на най-силния вихър в Атлантическия океан . Извадихме шанс, че имахме доста здрава маза и за благополучие всички наши екипи са живи и здрави”, съобщи Брансън.

„ Въпросът обаче е за десетките хиляди поданици на островите, които изгубиха домовете си”, добави той.

„ Имаме към този момент информации, че пораства гражданското непокорство. Призовавам всеки да остане на несъмнено място, да резервира успокоение и да си оказваме помощ, помощта към този момент пътува към нас”, написа Брансън.

„ Британското държавно управление ще има голяма роля за възобновяване на териториите, наранени от „ Ирма” – и краткосрочно, и дълготрайно. Регионът се нуждае от „ План Маршал за възстановяване”, стабилно ново строителство и дълготрайно възкръсване на икономиката”, уточни още Брансън.

Екстремните метеорологични феномени наподобява ще са по-чести и по-силни , защото резултатите от смяната в климата не престават да порастват, споделя още Брансън.

В момента самият той е в Пуерто Рико, американска територия, близо до Некер, с цел да търси спомагателна помощ за възобновяване на потърпевшите Вирджински острови.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР