И креативният директор на Burberry – , реши да покаже

...
И креативният директор на Burberry – , реши да покаже
Коментари Харесай

21 тоалета, които харесахме от новата колекция на Burberry

И изобретателният шеф на Burberry –, реши да покаже есенно-зимната си сбирка отвън формалния график на Седмиците на модата. Да, направи го с виртуално шоу, до момента в който самият той е в Италия при своите близки. В живота на дизайнера дамите постоянно са играли значима роля – и поради майка му, при която се намира сега, и поради осемте сестри, с които е израснал. „ За първи гледах шоуто в тяхната компания. Беше доста прочувствено – аз плачех, те плачеха. И всички бяха впечатлени от нещо доста мощно в сбирката. Имам поради въздействието в това по какъв начин тя демонстрира дамата - не с кожата й, а с нейната женственост “, споделя Тиши. Затова можем да кажем, че тази сбирка е следващата ода за женствеността, която той показва по метода, по който умее най-добре – създавайки облекла и аксесоари.
               

Освен нея, обаче той желае да подчертае и женската мощ. „ Жените от ден на ден и повече получават това, което заслужават. Има още какво да се направи, изключително във връзка с ЛГТБ+ общността и антирасизма, само че спрямо годините, в които аз започнах да се занимавам с мода, те имат доста повече власт. Искам да ознаменувам това “, добавя още изобретателният шеф. Той натъртва и на връзката с природата, която преоткрихме около пандемията, по тази причина и във видеото, с което показва ревюто, се включва 27-годишната английска изпълнителка ShyGirl, която влиза в облика на майката природа.

Рикардо Тиши продължава да се въодушевява и от английската аристократичност и главните кодове в ДНК-то на марката, които обаче всякога съумява да деконструира и да показа по друг и забавен метод, без да губи своята еднаквост като, само че и да резервира тази на Burberry. Сред главните вдъхновения за сбирката този път е моделът Стела Тенант, която умря преди няколко месеца, която постоянно е била ентусиазъм за Тиши. Тя е една от звездите в първата му акция след присъединението му в фамилията на английската марка.

Пандемията му оказва помощ да премисли работата си, да си вземе въздух и да открие вярната посока. „ Бавно изградихме еднаквост и разбрах, че моята идентичност дава отговор доста на марката. Това е най-освободената сбирка, която съм правил за “, споделя той.

Ето и видео с цялото шоу:



 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР