И какво като майка ти е била супермодел? И ти

...
И какво като майка ти е била супермодел? И ти
Коментари Харесай

И дъщерите на супермоделите страдат!

И какво като майка ти е била супермодел? И ти ли би трябвало да си като нея? 21-годишната щерка на Ким Бейсингър и Алек Болдуин става все по-женствена и към този момент е разкрила мощната аналогия с известната си майка, само че за разлика от нея, младата красавица не може да се похвали със супер едва тяло.

Айрланд Болдуин от дълго време е с руса коса и все по-ясно се вижда невероятната аналогия с майка ѝ. Момичето има плътните устни и чувствения взор на Ким. Същевременно Айрланд блестящо се отличава. Тялото ѝ изцяло се вписва в нормите за здравословно тегло, само че не и в анорексичните стандарти, наложени от стилната промишленост. Освен това цялата е нашарена от татуировки и обича да подчертава на тези елементи от тялото си, които изпъкват и могат да бъдат избрани като " обилни ".

Именно това е подразнило някои интернет потребителите, които засипаха дъщерята на известната фамилна двойка с насмешки и обиди за тежестта и за избора да нарисува кожата си.

Но младата Болдуин сподели героизъм и незабавно откри метод да отговори на злите езици с обява в Инстаграм:

" Това съм аз. Приемете го или напуснете. Няма да се срамя за това, че съм бледа и не съм слаба като съчка. Няма да извозвам часове във фотошоп, с цел да изтривам това, което съм. Няма да се убия, тъй като не съм приличала на някой различен. Няма да разреша да ми споделят, че съм развалена стока, тъй като имам татуировки! " " Повечето дни съм уверена в себе си, само че през днешния ден боготворя всяка извивка по тялото си... ", сподели Айрланд — " Искам да съм допустимо най-истинска за всички, които ме следват, тъй като, почтено... Иначе какъв е смисълът от обществените мрежи, в случай че не показваш същинското си Аз? "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР