И жените допускат грешки. И те нараняват. И те предават.

...
И жените допускат грешки. И те нараняват. И те предават.
Коментари Харесай

И жените могат да изневеряват

И дамите позволяват неточности. И те нараняват. И те предават. Предават тези, които са ги обичали мощно. Тези, които постоянно са били до тях. Тези, които са имали очи единствено за тях. Тези, които биха създали всичко, за техните усмивки. И дамите изневерят. На мъжете, които не са ги обичали задоволително. На мъжете, които не помнят за тях и обичта, която им подаряват. И дамите изневеряват. Но с причина. Винаги. И в никакъв случай без. Защото те обичат мощно и същински.

Изневярата няма пол. Тя боли. Независимо повода за нея. Независимо кой е изневерил. Кой е предал. Трудна е за превъзмогване и съвсем постоянно е невероятно да се превъзмогне изцяло.

Мъжете също обичат мощно. И страдат, когато ги предават дамите, които са обичали с цялото си сърце.

Представяме ти знаците, които демонстрират, че тя не е заинтригувана от теб.

Не желае да е интимна с теб

Интимността свършва там, където избледнява и любовта. И назад. Интимността и любовта вървят ръка за ръка. Невъзможно е, когато обичаш някой да не искаш да правиш обич с него. Да го целуваш и докосваш. Ако твоето момиче не изпитва никакво полово привличане към теб и те отбягва, сигурно има причина за това. Нейното държание те наранява, само че също по този начин и не си подготвен да я попиташ непосредствено какво става, тъй като страхът от отговора те побърква.

Един съвет – колкото по-рано научиш истината, толкоз повече болежка ще си спестиш.

Постоянно си намира оправдания

Всеки път, когато я поканиш да излезете, тя ти отхвърля. Винаги съумява да откри причина, с която да пропусне срещата. Ти си този, който поема самодейността и се стараеш да запазите любовта и искрата сред вас. Но когато те са си отишли от единия, доста по-трудно може да бъдат опазени. Колкото и доста да искаш да прекараш повече време с нея, в случай че тя не желае, постоянно ще намира опрощение. Все отново има разлика от „ не мога “ и „ не, мога “. Зависи кой пита.

Критикува външния ти тип

Много противен миг от вашата връзка е, когато дамата, която обичаш стартира да подлага на критика външния ти тип. В началото, тя не е споменавала нито дума за твоите дефекти. Приемала те е подобен, какъвто си. Тогава каква може да е повода, след толкоз време чак да се сеща за сеща. И още повече да не се тормози да каже в очите ти какво не харесва във типа ти? В момента, в който една жена стартира да вижда минусите ти, тя към този момент не е заслепена от обич. И това постоянно става, когато любовта си отива от нея.

Говори за други мъже

Не знаем дали има по-неприятен миг от този, когато твоята другарка стартира да приказва за други мъже в твоето наличие. Независимо дали става въпрос за непосредствен другар, сътрудник от работата или инцидентен минувач. В нито един от случаите не е прелестно да приказва повече за тях, в сравнение с за теб. Още повече, когато не се сеща да те пита по какъв начин е минал денят ти или по какъв начин се чувстваш. Ако стартира да приказва за някой мъж по-специален метод, сигурно не ѝ  е апатичен. Бъди деликатен и забележи добре метода, по който приказва за останалите.

Винаги поемаш самодейността

Ти си този, който постоянно целува първи. Този, който първи кани на среща, първи звъни и този, който искаш да вършиме обич. Имаш възприятието, че в случай че не направиш ти първата крачка, тя няма и да се сети. И ще се държите като двама другари или може би като непознати, които за първи път се виждат, само че даже и в тях ще има повече пристрастеност, в сравнение с във вас. Проблемът, пред който сте изправени е сериозен. Ако тя продължи да се държи по този метод и да те отблъсква, доста скоро ще последва разлъка. Но ти не може да я накараш да те обича принудително. Това са усеща.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР