И феновете, и критиците са обилни похвали за Cowboy Carter“,

...
И феновете, и критиците са обилни похвали за Cowboy Carter“,
Коментари Харесай

Епичният албум на Бионсе „Cowboy Carter“ „предефинира“ кънтри музиката до единодушни похвали

И почитателите, и критиците са значителни похвали за „ Cowboy Carter “, обсипаната с кристали, богата история на албума на Бионсе, който се издига в класациите след горещо предстоящото издание в петък.

Гурдно, широкообхватно отдаване на респект към нейното южно завещание, второто деяние от 27 песни към нейната трилогия „ Ренесанс “ е жанров успех, който възхвалява културата на черната кънтри.

„ Никой няма да сбърка този раздължен комплект постоянно следване на прав път или преживяване на далечен отегчителен миг ", написа критикът в изданието за търговия с развлечения Variety.

" Почти като че ли Бионсе наблюдаваше някои от еволюционните скокове и хълцане, които страната претърпява, до момента в който предефинира своите граници – както постоянно има музиката – и сподели: „ Дръж ми Арман дьо Бриняк. Имам това. “ 

„ Но не става дума единствено за това какво може да направи Бионсе за кънтри музиката; значимо е какво тя концепцията за кънтри може да свърши работа за нея, за разширение на нейната музикална имп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР