И Фандъкова, и Манолова съзнават, че който посегне към лошото

...
И Фандъкова, и Манолова съзнават, че който посегне към лошото
Коментари Харесай

Социолозите очакват удари над кръста в кампанията за София

И Фандъкова, и Манолова осъзнават, че който посегне към неприятното ще загуби. Затова и двете досега играят положително. Това съобщи пред bTV социологът Андрей Райчев в първия ден на предизборната акция.

По думите му в тази акция ударите под кръста ще бъдат над кръста.

В тази връзка политическия психолог проф. Антоанета Христова съобщи, че акцията е почнала кална и ще бъде на прикрито равнище кална, нищо, че се дефинира като чиста и правилна.

" На двете дами в София такава акция не им приляга ", акцентира тя.

Според проф. Христова разликата сред двете е в детайлите. По думите й едната приказва умерено и позитивно, а другата носи своята интензивност в налагането на личната си теза.

Политическият психолог е на мнение, че и при двете има проблеми. Тя уточни, че при Мая Манолова главният проблем е, че в течение на акцията Българска социалистическа партия от ден на ден стартира да се прилепва към нея. Тя е сама против всички, а в СОС това няма да бъде сполучливо, счита Христова.

От друга страна при Фандъкова като проблем тя показва неудовлетвореността на жителите. Тя има проблем с посланията към младите, означи още Христова.

Андрей Райчев акцентира, че София не е червен град и на Манолова ще й бъде доста мъчно да завоюва.

Според него Вътрешна македонска революционна организация също имат действителен късмет да завоюват в един или два огромни града.

На въпрос дали ще се усети отсъствието на Цветан Цветанов на тези избори, Христова означи, че на евроизборите не се е усетило по този начин мощно, само че в този момент не е несъмнено.

Според Райчев пък на идващите избори щяло да се усети неговото наличие, защото той е уверен, че Цветанов ще собствен направи политически план. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР