И ей така докато се обърнем, вече е септември…И макар

...
И ей така докато се обърнем, вече е септември…И макар
Коментари Харесай

Да изпратим лятото с най-лятната песен на A-ha!

И ей по този начин до момента в който се обърнем, към този момент е септември…И въпреки да ни чакат още топли дни и приятни вечери и това лято отминава. Ако и вие сте от хората, за които страстите и положенията имат прецизен облик под формата на ария или музикално произведение ще разберете за какво се разсъниха със Summer Moved On на   A-ha .

Как момчетата от групата на ръба на разпадането, написаха шедьовър и сложиха връх?
 Майк Помпео: 31 авг 2022 | " Фракингът е положително решение за България ", сподели през днешния ден в София някогашният държавен секретар на Съединени американски щати Майк Помпео, представен...
Норвежката група A-ha е приета за икона на електропоп музикалния жанр от края на 80-те и началото на 90-те години. И при тях, като при доста други, за жалост славата води до раздори и  креативен разлики. Песента  Summer Moved On обаче е образец по какъв начин креативните рецесии могат да се отразят и благотворно.

Малко история - Мортен Харкет, Пол Воктор и Магне Фюрюхолмен се събират през 1982 година и стават суперизвестни, с помощта на продуцента Джон Ратклиф. Още с дебютния си албум Hunting High and Low реализират голям триумф (от него са и двата  чуждестранни № 1 сингъла – Take on Me и The Sun Always Shines on T.V). Следват още четири албума.  И въпреки момчетата от A-ha да наподобяват като неразделни другари от деца, за жалост славата и известността се отразяват неприятно на връзките им и даже водят до отдръпване от музикалната сцена.

 
     Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР