И двете получават по-тънки фарове, нови дизайни на лети джанти

...
И двете получават по-тънки фарове, нови дизайни на лети джанти
Коментари Харесай

2024 Skoda Scala и Kamiq, представени преди двойния дебют на 1 август

И двете получават по-тънки фарове, нови дизайни на лети джанти и други актуализации.

След като съществуват от 2019 година, Scala и Kamiq би трябвало да бъдат обновени в средата на цикъла. Skoda ще показа леко ревизирания хечбек и кросоувър след две седмици, като ще бъде хазаин на двойна премиера на 1 август. Междувременно няколко тийзъра ни дават визия какво да чакаме от обновените коли. И двете получават по-тънки фарове с нов външен тип, модифицирани брони, пресен дизайн на джанти и най-новия корпоративен шрифт за надписите на задната врата.

 width=

 width=

Не чакаме огромни промени от вътрешната страна, където Skoda Skoda евентуално ще направи фини промени, с цел да повтори най-новото супермини Fabia. Може би ще ни бъде даден къс обзор на ревизираните кабини до международната премиера при започване на идващия месец. Под предния похлупак очаквайте познатите трицилиндрови 1.0 TSI и четирицилиндрови 1.5 TSI мотори, свързани с шестстепенна механична или седемстепенна автоматизирана скоростна кутия с двоен съединител. Ще бъде забавно да забележим дали TDI ще остане в гамата, като забележим по какъв начин производителите на коли, дейни на пазарите в Европейския съюз, се отдалечават от дребни коли с дизелови мотори.

Kamiq е вторият най-продаван автомобил на Skoda (след Octavia) през 2022 година, през който на клиентите са доставени 96 300 бройки. Това число обаче взема поради и малко по-различния Kamiq, създаван и продаван в Китай от локалното взаимно дружество SAIC-VW. Що се отнася до Scala, хечбекът с пет порти беше надалеч по-малко известен, като чешкият авто производител продаде 39 500 екземпляра от вътрешния си съперник на Volkswagen Golf.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР