И друг път сме го казвали, но наистина не смятаме,

...
И друг път сме го казвали, но наистина не смятаме,
Коментари Харесай

Кошмарът на един модел

И различен път сме го казвали, само че в действителност не считаме, че животът на моделите е толкоз елементарен и розов, колкото множеството хора си мислят, че е.
 Victoria's Secret, Приянка Чопра, Меган Рапино и по какъв начин компанията за долни дрехи ще размени ангелите си
Кои ще са новите " ангели " на Victoria`s Secret

Компанията за долни дрехи сменя посоката

Всъщност той е изпълнен с много ограничения, а от време на време и с в действителност неприятни прекарвания. Бриджит Малкълм , която е дефилирала за Victoria`s Secret, реши да употребява профила си в Instagram, с цел да разкрие през какво е минала в предишното.

Малкълм твърди, че още от 18-годишна е живяла сама и непрекъснато е сменяла страните, в които обитава. Според думите ѝ, не е посетила само Антарктика. Но това надалеч не са мечтани пътувания, тъй като са били изпълнени с принуждение.

Моделът споделя, че е била полово насилвана неведнъж от много по-възрастни от нея мъже. Твърди също по този начин, че организациите, с които е работила непрекъснато са ѝ казвали, че би трябвало да отслабне.

А като най-хубав способ за задачата са ѝ предложили доста секс, като е чула даже оферти, че би трябвало да използва кокаин. И всичко това е повлияло доста зле на душeвността ѝ.

Стигнало се е до миг, в който Бриджит Малкълм не е можела да се социализира, без да пие алкохол, а с цел да може да заспи е употребила Ксанакс.

Когато е била на 26 години пък е получила нервозен срив и в продължението на година не е можела да напусне дома си, без да получи паник офанзива. А с всичко това са се появили и натрапчивите мисли за самоубийство, написа Fox News.

Сега, когато е на 29 години, Бриджит споделя, че се усеща доста по-добре, тъй като е съумяла да се пребори с всички компликации от предишното си. А за тях приказва едвам в този момент, тъй като преди този момент не е била подготвена душевен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР