И докато компютърното изображение на водещия е създадено с най-модерната

...
И докато компютърното изображение на водещия е създадено с най-модерната
Коментари Харесай

Когато Разберете Истината За Този Тв Водещ Ще Ви Увисне Ченето! Такова Видео Не Сте Виждали!

И до момента в който компютърното изображение на водещия е основано с най-модерната технология, то " мозъкът " зад него е изкуствен интелект, който може да работи 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Посредством машинно образование, изкуственият разсъдък е теоретичен да симулира човешкия глас, както и другите типове лицеви изражения и жестове. По този метод цифровият ТВ водещ е " реален облик, а не просто леден робот ", оповестяват от " Синхуа ".

Освен това организацията е пуснала и англоезична версия, предопределена за задграничните фенове.

Дигиталните водещи с изкуствен интелект са дебютирали по време на Световната интернет конференция Китай, събитие, наричано още китайския Давос за софтуерния бранш. На процедура то е платформа, показваща визията на Китай за интернет и капацитета за нови технологии.

Според " Синхуа ", технологията не се лимитира до представянето на вести. Системите с изкуствен интелект могат да бъдат персонализирани за разнообразни клиенти в други браншове.

Уан Шяохуан, ръководителят на " Согу ", дава образец с известното в Китай приложение за четене на книги " чичо Кай ".

" В бъдеще изкуственият разсъдък може да заеме ролята на родителите, които четат приказка за лека нощ ", сподели той в изявление.

Според някои цифровите водещи с изкуствен интелект могат да създадат цензурата на информация още по-стриктна в Китай. Страната е известна на запад със своите " драконовски " правила в интернет, който е наблюдаван и следен из късо.

Запознати обаче разясняват, че пречките за влизане в западни уеб сайтове и превъзмогването на цензурата стават доста елементарно - със записването и потреблението на VPN.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР