И днес в България има бели роби на труда и

...
И днес в България има бели роби на труда и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Има бели роби на труда

И през днешния ден в България има " бели плебеи " на труда и десетки хиляди работещи небогати, напомни от трибуната Корнелия Нинова. " Семействата на заболели в Ямбол ги качват на ръце до третия етаж на болничното заведение, само че Цветанов го качва персонален асансьор непосредствено в лъскавия му хол. Били основали нов стандарт за морал в политиката и подават оставки. Подават оставки, а остават с жилища. Апартаментен морал. Десет години ГЕРБ основават модел, в който властта и парите победиха закона. Модел, в който едноличният режим на Борисов унищожи институциите. Алчността заличи справедливостта. Бездушието умъртви солидарността, задкулисието унищожи истината. Паралелната страна завзе същинската ", заключи водачът на Българска социалистическа партия.

Повод за отвращение бе и опитът на някои от последните дни да убедят хората, че не е имало турско иго. " В България е имало турско иго и Руско-турска освободителна война, уважаеми ръководещи. Не променяйте историята на българина. Подменят всичко, ще се опитат да подменят и изборите, да ви купят, да ви сплашат, да манипулират резултата. Единственият метод да ги спрем е всеобщо, всички да излезем и да гласуваме на 26 май ", безапелационна бе Нинова.

Председателката на Българска социалистическа партия още веднъж акцентира, че 26 май е значима дата, тъй като от избора на евродепутати зависи бъдещето. Тя акцентира, че представителите на Българска социалистическа партия ще се борят за минимална европейска заплата и пенсия, за младежката гаранция, за културния чек, за обучение и работа за младежите. " Победата ни над ГЕРБ ще значи връщане на държавността, върховенството на закона и правораздаване еднообразно за всички, стопанска система и произвеждане, съдържателно обучение, налично опазване на здравето, почтени приходи. Ние почитаме всички партии, почитаме свободния избор на всеки българин, само че дано си кажем истината - единствената партия, която може да победи ГЕРБ на тези избори и да постави началото на смяната в България, е Българска социалистическа партия ", съобщи тя. Последните й думи " Победа " бяха подети с цялостна мощ от множеството.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР