И днес остава вероятността за интензивни валежи и градушки в

...
И днес остава вероятността за интензивни валежи и градушки в
Коментари Харесай

Времето: Слънчева сутрин, след обяд пак валежи и бури

И през днешния ден остава вероятността за интензивни превалявания и градушки в страната, само че на доста по-малко места спрямо предходните дни. В утринните часове над по-голямата част от страната облачността ще намалее до най-вече слънчево. След обяд и до среднощ още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно в Западна и Централна България, ще има превалявания и гръмотевични стихии. В източните региони ще е съвсем без превалявания, с повече слънчеви часове и по-топло. Максималните температури ще са най-вече сред 21° и 26°.

Над планините в следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 16°, на 2000 метра – към 9°.

По Черноморието ще преобладва слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимални температури на въздуха: 23-26°. Температурата на морската вода е 21-22°, на север от нос Калиакра - 17°. Вълнението на морето ще е към 2 бала.

Слънцето ще изгрее в 05:50 часа и ще залезе в 21:01 часа. Продължителност на деня 15:11 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР