И директорът на ЦРУ Уилям Бърнс предупреди, че Русия може

...
И директорът на ЦРУ Уилям Бърнс предупреди, че Русия може
Коментари Харесай

И ЦРУ предупреди, че Русия се готви да използва химическо оръжие

И шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс предизвести, че Русия може да употребява химическо оръжие. Той е направил това по време на чуването му на съвещание на комисията по разузнаването на Сената на Съединени американски щати, представен от ABC News и УНИАН.

Бърнс разгласи, че Запада би трябвало да се съсредоточи върху евентуалното потребление на химическо оръжие от Русия, както под прикритието на „ интервенция под подправен байрак “, по този начин и непосредствено.  „ Това е нещо, което, както всички добре знаете, е част от съветския „ справочник “. Те използваха тези оръжия против личните си жители. Те най-малко насърчаваха потреблението (на химически оръжия) в Сирия и другаде. Следователно това е това, което съществено възприемаме ", сподели Бърнс.

Часове по-рано и английският министър- председател Борис Джонсън съобщи, че се притеснява, че Русия може да употребява химически оръжия в Украйна.  " Тези неща, които чувате за химически оръжия, това е тъкмо от техния справочник за действие ", каза Джонсън в изявление за  " Скай нюз ". " Първо стартират да приказват, че има химически оръжия, които са били складирани от съперниците им или от американците, и по този начин когато те самите употребяват химически оръжия, както се притеснявам, че биха могли да създадат, те имат нещо като маскировка - руски термин, който отбелязва изкуството да заблудиш съперника или една подготвена подправена история ", заяви Джонсън, цитиран от Франс прес и Българска телеграфна агенция.  " Видяхме това в Сирия, видяхме го даже във Англия ", допълни той, визирайки отравянията, извършени на английска територия. " Това е едно цинично, варварско държавно управление ", добави той. Такива подозрения по-рано през седмицата изрече и Белият дом.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР