И да приемем, че парите в шкафчето на Борисов са

...
И да приемем, че парите в шкафчето на Борисов са
Коментари Харесай

Даже с пачките и кюлчетата в шкафчето си Борисов не би могъл да си купи 19-те имота и 12-те кенефа на милионера Бойко Рашков

И да приемем, че парите в шкафчето на Борисов са действителност, дали с тях може да се придобият недвижимостите на най-богатия български политик – мултимилионера Бойко Рашков?

Припомнямe: 19 парцела, измежду които мраморна резиденция от 700 кв. м. и 3 декара двор в полите на Витоша с басейн, джакузита, гаражи, фитнес и британска градина; морска резиденция на плажа в Несебър; имение в Стара планина; три разкош жилището в „ Лозенец “, два разкош жилището в „ Младост “…Банкова сметка с налични над 650 000 лева 10 души поддържащ личен състав на именията в Несебър и на Витоша, няколко джипа…

И всичко това с едната държавна заплата? Без участия във компании, без частен бизнес и търговия?
свързани новини66252преди 3 часа90737преди 6 часа
Корабче плува ли?

Магьосник е Бойко Рашков, а всички ние сме наивници.

След като викат Борисов на разпит за хипотетични кюлчета и пачки, за какво не викат на разпит Бойко Рашков за изцяло действителни и документирани притежания, които здравият разсъдък няма по какъв начин да оправдае?

Да, Национална агенция за приходите на Спецов сякаш ревизираше и сякаш не откри несъответствия с приходите при МВР-министъра.

Но и прокуратурата към този момент един път ревизира Борисов за „ Мата Хари “ и не откри данни за закононарушения.

Защо на Национална агенция за приходите имаме вяра, а на прокуратурата – не?

Ако е пич, Бойко Рашков в този момент самичък ще си пусне призовка и ще се саморазпита за 19-те парцела. Или най-малко за 12-те кенефа. За да даде персонален образец.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР