И аз съм човек, както всички останали. Имам право да

...
И аз съм човек, както всички останали. Имам право да
Коментари Харесай

Ако обичате и цените себе си – 10 навика на жената, която е способна да обича и цени

И аз съм човек, както всички останали. Имам право да предпочитам тези, с които да поддържам връзка. Ценя и почитам себе си, само че по същия метод оценявам и почитам другите. Близките на сърцето ми хора са огромна полезност в живота ми – подарък, същинско благосъстояние. Дори и да не дават отговор на упованията ми, те също вършат неточности и имат своите недостатъци. Не ги осъждам за техните избори, тъй като те имат право на персонален избор. Нося отговорност за своите – с кого, по кое време, къде и по какъв начин поддържам връзка. И умишлено предпочитам тези, с които общуването е скъпо и градивно за мен.

Ако обичате и цените себе си, най-вероятно имате следните привички, които ви вършат привлекателна, а за какво не и щастлива жена:

 Ако обичате и цените себе си - 10 навика на дамата, която е способна да обича и цени Снимка: www.pexels.com

Осъзнатост в множеството моменти от живота

Случва се ден да е минал, а вие да не го помните. В този ден като че ли бяхте на автопилот и в случай че ви помолят да разкажете нещо за този ден след седмица, надали ще съумеете. Жена, която цени и обича себе си, се старае да живее живота си, колкото се може по-осъзнато.

Обичате и цените себе си, само че не забравяйте и за другите – живейте осъзнато!

Спокойствие и мъдрост при взимане на решения

По природа дамите са прочувствени същества. Под въздействие на страстите, те ще погледнат на дадена обстановка от разнообразни ъгли! Но жена, която цени и обича себе си, взема решения трезво и умно, а не въз основа на моментно прочувствено положение. Нейните решения в разнообразни сфери на живота са в сходство с нейните полезности и цели и не нарушават екологията на нейния живот и този на околните им хора.

Ако обичате и цените себе си – бъдете спокойни и уверени, когато вземате значими решения.

Избор на вашата среда съгласно вашите полезности

Околната среда, както и да се съпротивляваме, ни въздейства, в това число и в каква посока да насочите мислите си. Но запомнете, че токсичната среда унищожава.

Ако обичате и цените себе си, изберете хора към вас, които имат сходни полезности, споделяте общи ползи.

Желание за познание, отвореност към нови неща

Доколко светът на дамата ще бъде необятен или стеснен, зависи доколко обичате и цените себе си, зависи доколко сте отзивчиви и отворени към заобикалящия ви свят.

 Ако обичате и цените себе си - 10 навика на дамата, която е способна да обича и цени Източник на изображението: www.pixabay.com

Тя цени времето си и това на другите

Когато дамата обича и цени себе си, тя ще почита времето си, в това число и това на хората, които отделят от своето за нейното по-добро бъдеще. Жена, която обича и цени себе си, знае по какъв начин да мисли за проекти и цели, да пристъпва към деяние деликатно и поредно. Уважението на времето на хората към вас (както за дамите, по този начин и за мъжете) е допустимо, единствено в случай че почитате своето!

Самостоятелен избор на витален път

Ако обичате и цените себе си, разбирате, че вашия витален път зависи от вас самите, динамични сте, можете да поемате опасности и да печелите. Жена, която не цени себе си, чака ориста, милостта на другите и вследствие на това прекарва по-голямата част от времето си в ролята на жертва, защото светът и хората към нея не са в положение да посрещнат изцяло нейното безмълвие и предварителни упования.

Обичайте и ценете себе си и обичаните ви хора!

Навикът да си мислите постоянно: „ Мога да го направя! “

Жена, която не подценява опциите си, си мисли „ Мога да го направя! “, защото точно тези мисли дават ресурсното положение! И, несъмнено, прави и обезпечава максимума, с цел да успее. Жена, която не цени себе си, непрекъснато хленчи „ Не съм способна, няма да съумея “ – и, съгласно закона за привличането, получава тъкмо това, което чака!

Ако обичате и цените себе си, дарявайте обич, бъдете нечие ентусиазъм!

Дори и със забавяне, тя ще съзре позитивната страна

Дори и да не се получи на момента, жена, която обича и цени себе си, постоянно ще откри защо е била потребна и забавна съответна обстановката! Опитът постоянно е плюс! Ако знаете по какъв начин да го употребявате!

Тя се доверява на интуицията си

Самоуважението значи да почитате вътрешното си възприятие. Всеки от нас има вътрешен глас, това е умеене за оцеляване, което е обещано на хората и би било огромна неточност да не го следваме. Ако чувствате, че нещо не е наред, тогава се доверете на възприятието, тъй като най-вероятно сте прави.

Ако обичате и цените себе си, не се сравнявайте с другите

Ако непрекъснато се сравнявате с другите, няма да постигнете нищо. Всеки е друг, би трябвало да приемете това. Някой рисува добре, различен бяга по-бързо, някой поддържа фигурата си без доста старания. Трябва да се концентрирайте върху себе си и да не се вторачвате в другите.

 в случай че обичате и цените Снимка: www.pexels.com

Не е загадка, че не всички хора имат високо самочувствие. Според психолозите, хората, които го имат, доста по-ясно осъзнават какво заслужават и какво желаят. Ето за какво дамите, които ценят себе си и близките, възприемат доста неща по друг метод, без да се съмняват в страстите на колегата.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР