И актьорът Филип Буков реши да вземе отношение по казуса

...
И актьорът Филип Буков реши да вземе отношение по казуса
Коментари Харесай

Познахте ли Филип Буков, вижте защо е подстригал къдриците

И артистът Филип Буков реши да вземе отношение по проблема собезобразената Дебора от Стара Загора. Във фейсбук той реши да опише за преживелица, която му се е случила преди години, когато е имал къдрава дълга коса. Ето какво написа Буков във фейсбук, видя  Plovdiv24.bg:

" Поради голям брой запитвания по отношение на моята позиция за случилото се с момичето от Стара Загора, ще ви опиша една къса история подплатена със фотоси. Предпочитам по този начин, вместо да се отвращавам и да храча по страната и институциите.

През 2015-а година с другари се хванахме на бас кой най-дълго ще издържи да не се подстригва. След към година и половина аз завоювах баса и малко по-късно взех решение да отида да си отрежа косата. Тя не беше доста дълга, само че към този момент не приличах на нищо, влизаше ми в очите, главата ми се потеше в каската на мотора и като цяло доста ми пречеше.

Отидох при тогавашната ми фризьорка @ivayla_stancheva твърдо решен да си отрежа косата, само че тя ми сподели: " Ама ти, за какво не почакаш още година, година и половина, да станат най-малко 30 см. кичури и да я дариш за перука. Твоята коса е гъста, къдрава и в никакъв случай не е третирана, тъй че е чудесна за тази цел. " И по този начин още година и половина, а евентуално и малко повече ходех като Маугли.

В последна сметка успяхме, косата беше отрязана и дарена. Надявам се, че е свършила добра работа на някого в потребност.

Това можех и направих към оня миг за някоя дама и отношението ми към нежния пол постоянно ще бъде такова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР