Hyundai разпространи първата скица на изцяло новото поколение на най-малкия си моделен

...
Hyundai разпространи първата скица на
изцяло новото поколение на най-малкия си
моделен
Коментари Харесай

Новият Hyundai i10 изглежда впечатляващо

Hyundai популяризира първата схема на изцяло новото потомство на най-малкия си моделен представител- i10, който ще бъде представен за първи път пред широка публика по време на международното изложение във Франкфурт през септември.

Следвайки тактиката си, от Hyundai анонсират, че новата генерация на i10 е разработена и ще бъде създавана в Европа, с концепцията да отговори във възможно най-голяма степен на локални упования и изисквания.

Съдейки по скицата, новият Hyundai i10 ще дебютира със доста по-драматичен дизайн спрямо настоящата си версия, като ще предложи по-спортно излъчване, с динамични, обемни и енергични линии и размери. Основен акцент в стилистиката на компактния модел е неговата предница, с солидна решетка и диодни дневни светлини и внушителни въздухозаборници.

От Hyundai споделят, че новото i10 разполага с пълен набор параметри да се трансформира в лидер в своя сегмент, като разполага и с редица системи за съгласуваност и повишаване на сигурността и комфорта на борда.

В оборудването на Hyundai i10 ще могат да бъдат открити системи като Blue Link®, Apple Car Play, Android Auto, безжично зареждане за мобилен телефон, камера за задно виждане, система за уведомяване при заплаха от удар отпред с функционалност за различаване на пешеходци, система за задържане на превозното средство в пътното платно, автоматични фарове и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР