Hyundai лифтира i30 и увеличи свързаността му. Компактният модел ще

...
Hyundai лифтира i30 и увеличи свързаността му. Компактният модел ще
Коментари Харесай

Фейслифтът на Hyundai i30 е яко свързан

Hyundai лифтира i30 и усили свързаността му. Компактният модел ще продължи да се предлага като хечбек модел с пет порти и като комби в две линии на съоръжение и към този момент може да бъде поръчан. Входното равнище е маркирано от линията съоръжение Advantage на цени, започващи от 27 590 евро за модела с пет порти (Hyundai i30 Advantage с пет порти 1.0 T-GDI 6-MT 74 кВт/100 к.с.); комбито ще ви коства в допълнение 1000 евро.

Фейслифтът направи предницата по-изразителна с модифицирана радиаторна решетка. Южнокорейският производител също е модернизирал свързаността и сигурността. Цветовата палитра на компактния автомобил, създаден в Носовице, Чешката република, също е изцяло модифицирана: от дванадесетте налични екстериорни покрития, седем са нови. Новият дигитален кокпит с 10,3-инчов екран също е общоприет във версията Advantage, както и новите USB-C портове за зареждане начело и откъм гърба и актуализациите на картите по въздуха.

Що се отнася до инфоразвлекателната система и свързаността, навигационната система с 10,3-инчов екран, интеграцията на смарт телефон с „ Apple CarPlay “ и „ Android Auto “, както и Bluelink Connect с Live Services и „ Lifetime MapCare “ също са включени като стандарт. Двузонова автоматизирана климатична система, многофункционален волан, отопляеми предни седалки, електрическа ръчна спирачка и датчик за дъжд обезпечават комфорт.

Стандартното съоръжение за сигурност включва, наред с други неща, самостоятелния помощник за спешно прекъсване с различаване на пешеходци и новото различаване на велосипедисти, предизвестие за засичане, помощник за внимание, помощник за следване и поддържане на лентата, както и интелигентно различаване на пътни знаци. Паркирането е улеснено от предни и задни датчици за паркиране и камера за заден ход.

Отвън напълно LED фарове с LED дневни светлини, LED задни светлини, 17-инчови алуминиеви джанти и тонирани стъкла за дискретност от B-колона придават на ревизирания Hyundai i30 моден външен тип. При i30 комби черните релси на покрива и спойлерът на покрива, оцветен в цвета на автомобила (i30 с пет порти: оцветен в черно) прибавят спомагателни акценти.

И двата разновидността на каросерията се оферират и в спортната линия на съоръжение „ N Line “ (от 31 650 евро за i30 с пет порти 1.5 T-GDI 48-волтов хибрид MT). Като част от фейслифта, това се показва с ревизирана радиаторна решетка с впечатляваща решетъчна конструкция, мрачен железен акцент в предната ризница и нови странични прагове, които също имат тъмна железна вложка. Нови 18-инчови алуминиеви джанти с дизайн „ N Line “, задна престилка с интегриран дифузьор и изпускателна система с двойни ауспухи допълват спортния екстериор.

Предавателната скоростна кутия " N Line " и спортният волан, алените приложения и декоративните шевове, както и педалите и праговете на вратите с алуминиева визия основават подобаваща атмосфера. По предпочитание Hyundai i30 " N Line " - сходно на Advantage - може да бъде надграден с панорамен стъклен покрив и пакет седалки.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР