Hyundai постави новия i10 под елхата точно навреме за Коледа в

...
Hyundai постави новия i10 под елхата точно
навреме за Коледа в
Коментари Харесай

Новият Hyundai i10 - подарък на Коледа за немците - видео

Hyundai сложи новия i10 под елхата точно навреме за Коледа в Германия. Малката кола към този момент може да бъде поръчана и конфигурирана от цена на дребно, започваща от 10 990 евро. Все още феновете ще би трябвало да са търпеливи, тъй като ще бъде доставяна от 8 февруари 2020 година

Подобно на своя предходник, последното потомство на i10 си остава с четири порти. Има четири ниваи на оборудване и четири комбинации от задвижване, които може да се избират - два бензинови мотора с 1.0 или 1.2 литров обем, с 5-степенна ръчна трансмисия или автоматик. Развитието на новия Hyundai i10 се фокусира освен върху ангажираността към дребния авто сегмент, само че и върху комфорта, сигурността, свързаността и дизайна.

I10 Pure, със своя 1.0-литров MPI трицилиндров бензинов мотор с мощ 49 кВт / 69 к.с. и 5-степенна ръчна трансмисия, е опцията за входно равнище от 10 990 евро. В допълнение към разнообразни системи за подкрепяне, той предлага, наред с други неща, шест въздушни възглавници, отчасти сгъваеми задни седалки, електрически стъкла отпред, пригодим по височина волан и централно заключване. Климатик, дистанционно ръководство за централно заключване и радио с DAB +, дистанционно управление на кормилото, Bluetooth и USB връзка по избор се оферират в пакета Plus за още 1500 евро.



Hyundai i10 Select, който се предлага с трицилиндъра, потегля от 13 390 евро. С петместния i10 Trend (от 14 990 евро) клиентът има избор сред трицилиндровия и четирицилиндров бензинов мотор с обем 1,2 литра и 62 кВт / 84 к.с. Топ вариантът (от 16 690 евро) може да се комбинира и с три или четирицилиндров мотор, ръчна скоростна кутия или 5-степенна автоматична.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР